Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
Драга, сакам јавно да им се заблагодарам на сите роднини и пријатели што ексклузивно, повторувам ексклузвно, цел ден ги реобјавуваат сликите од свадбата на Сашко Коцев, секако преземени како ексклузивни фотографии од страна на нашите медиуми.
Девојкава не би ја оставила да ќути ниту секунда! Ја користам оваа прилика за да и` кажам дека многу сакам да ја слушам како пее. Ветувам дека ќе дознаам каде настапува со Eye cye и ќе уживам во нивната забава. :X3:
Туку, `ал да ти кажа, `ал да ти не кажва?! Кучкана ногу ти е лична, мор, `ко фамилија да сте. :icon_lol: Љинда бе, со Љ ја крстивте? :eek: Немате попаметна работа изгледа...
Поздрав со „Леб и сол“, знам дека отеков, ама многу ја сакам песнава. Учество зема и почитуваниот господин Ристановски, оној кој не беше вреден да биде примен на Драмски кај нас, па мораше да заврши во Чешка, за овде, после толку време, да му речат дека ако се обидел следната година сигурно ќе бил примен...
Ништо, сакав само да ти кажам дека песнава многу, многу ја сакам. :icon_mrgr:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Толку убав ден кајги и мораше баш денес да ја сретнам после толку време. И среќна е,барем така вели. А зошто и не би била?А Зошто и јас не би бил? И Pearl Jam многу ги сакаше.И јас многу ги сакам. И песнава на неа ме потсеќа...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Знајш брат како е, ја отвораш темата и чекаш да те однеси до последното мислење, ама то не беше вака обично ко ќе ја отвориш туку онде во известувања кога ќе ти стигни дека некој коментирал тука. И така ја отворам јас глата ќе речев, темата и чекам да ме однеси долу ама нејќи и ми текна. Се гладам по 100ка дека ќе имам печатни грешки, а толку уредно пробувам да пишам.
Јас си реков ќе се испијанам, а тоа само ми се лоши.
Аривидерчи.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ејј која специјалка, вчера возеше еден без гуми, ај си реков нешто му се расипало на човеков, па мора така да си оди. Пред малце си идам, глеам баткава, јачи ли јачи, бандашите искри фрлаат, овај шиба, кај шо помина дупка напрај на улицана. Цело маало го разбуди.
Толку се скапи гумите бе?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Кајгано, мислам дека е време да ми честиташ роденден. 24.09 се имам родено со огромни уши и дебела стока. Денес се десија најразлични срања, и сакам се` да се исправи! Сакам да се врати некоја личност и да ми биде весело!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кајги јас дојдела
одвај се донесов до дома, и на крајот баба ми ми вика зошто си ги носел сливите, мајка ти не сака мармалад.
а 2 пршлени искривив од автобуска до дома носејќи ги.
иначе ок сум со расположението, немаше некој тешки срања, за малку спортска ќе фатев али ок е :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Некои девојки, наутро, пред работа, нанесуваат шминка. Јас фиксирам насмевка, зошто полесно е на луѓето да објасниш зошто си среќен, отколку да објасниш зошто си тажен... Смеј се и тагувај, најдобро е ...
еве да ти биде полесно фиксирањето на насмевката

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Кајгано,влегов да видам нешто да не се сменило.
Пак си овде за на оние на кои им требаш.
Лексилиумот не е толку достапен а повеке е ценет.
За сите си овде во секое време а богами и на секое место.
Легнав да спијам,но еден околувратник ми штрајкува на телефонот,опција блокирање на бројот од оператор не постои,требало да се има опцијата во самиот телефон.Ете ја нема,и?
Треба да почнам да му баам да не звони?
Туку ајде да не те оптеретувам со вакви ситни проблеми,кој само во моментов ми се чини дека е голем.
Не влегов овде пишувајки,и тебе да ти го расипам денот,туку само колку да видам како тече овде животот.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
ај сега речи дека не те сакам,
немам дома интрернет веќе месец дена,нова зграда а не ставиле ни инсталација па сега копаат и цел влез го направија буниште и дома прашина како во Сахара.ама еве се „прокрадов“ и од друго место ти напишав нешто пред малку за моето старо Еврејско маало,мислам си задовилна за кратко,ќе почекаш ама наскоро можеби ќе ни направат и ќе се вклучиме.А онаму пак имав договор за уште две години,само не сакаат да ми го преврлат,бараат јас да им најдам осум комшии за приклучок - стока.
Па јас не работам кај нив и не сум дистрибутер на интернет мрежа.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мала, животот и вредностите негови се сведени на две ствари : Бројки и перспективи !! :confused:

ПС - Магде, Магдееее и Париз не е тоа што беше ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom