Батка дај не се заебавај и ти сега .............. поклон/бадијала да ми даваат возила од типот на Шевролет Авео, Мицубиши Колт, Фиат Линеа, Пунто и сл. па не би ги земал .......... ако овие автомобили се некаква класа на возила јас глава сечам ............ за 9000 евричиња можеш да си земеш авион кола половна секако ама од 2-3 класи погоре ..... б.т.в. незнам како размислуваш ти, но според мене подобро е да возам мерцедес, ауди, бмв... макар старо десетина години, отколку нови возила од најниска класа како Авеото, Колтот, Линеата, Пунтото и.т.н. ова е само мое лично размислување инаку секако ти си знаеш најдобро сепак твој е изборот !
9000 евра не се баш малку пари за наш стандард за да ги фрлиш за некоја нова салонска конзерва од најниска класа .............. им се смеам на луѓево што фрлаат пари за нови возила од типот на Матиз, Авео, Колт, Пунто, Линеа, Ибица, Логан, Сандеро и.т.н. толку пари за возила кои се испод секоја класа и некој ќе каже ново си е ново ......... абе ново си е ново да ама сепак е надвор од класа, подобро половно/користено возило ама од повисока класа, а за тие 9000 евра разгледај по автопазариве имаш авион коли !