Не, за атрактивен и интересен фудбал се работи, но, вие како фанови на Јунајтед не верувам дека сте запознаени со такво нешто.
Но, нормално, поголеми фраери сте од мене затоа што клубот за кој навивате има повеќе титули од клубот за кој јас навивам, инфериорен мажјак сум спрема вас, заборавате дека фудбалот е забава и се обидувате со некакви титули на некаков клуб да компензирате за недостатоци во вашиот социјален живот.
Ова сам си го кажа, сам си лупаш!Не, за атрактивен и интересен фудбал се работи, но, вие како фанови на Јунајтед не верувам дека сте запознаени со такво нешто.
Но, нормално, поголеми фраери сте од мене затоа што клубот за кој навивате има повеќе титули од клубот за кој јас навивам, инфериорен мажјак сум спрема вас, заборавате дека фудбалот е забава и се обидувате со некакви титули на некаков клуб да компензирате за недостатоци во вашиот социјален живот.
И јас тоа велам, ама не, само против нас се мотивирани, секогаш е такаЛиверпул да играат вака секоја утакмица ќе се борат за титула а не само против Јунајтед,Сити,Челзи...
Абе секој си има различен поглед за тоа што е убава игра, на некој може играта на Арсенал му е грда, на мене играта на Барса ми е одвратна, на тебе може играта на Јунајтед ти е убава на око, но отворено да признаваш дека не е до играта туку до победата, тоа ми е идиотско.Ова сам си го кажа, сам си лупаш!
Јунајтед не игра добар фудбал како порано ама што треба да правиме, да навиваме за Барса и Арсебал?
Никаде никој не спомна титули, ти ги споменуваш!
Јас сум за Јунајтед дали имал најдобра игра или најлоша, што да правам?
а ако предлагаш зошто не играат убаво еве кажи, за кого да навиваме?
--- надополнето: 23 септември 2012 во 16:02 ---
И јас тоа велам, ама не, само против нас се мотивирани, секогаш е така
Чекај не пцуј, ќе промашат можеби, годинава се тапа за пенали... сам се спушти над топка !!
Суарез нема пенал ? ова е пенал ебем ви све Манчестерско , јако ви е со судие .!.
мамицата ваша !