Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Lele Tonjo so store,5-6 cisti fate.....
Cesc najslab...........
Aman veke se najde eden da ne izvleci a da ne se vika Messi.....
Bravo za Valdez,eden na eden e kral.....
Messi MOM,sekade bese covekot,3-4 topki mu frle za gol ama na kogo.....
Se tresev celiot kako da finale LS bese......
Cestito pobeda....

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Уште 2-3 меча да изигра Барса такви како овој , претходниот и со Валенсија не сум далеко од срцев удар

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ова е најдобрата утакмица што ја изигра Барса оваа сезона со исклучок на првото коло.

Само што денес до 87 минута Тоњо сам ни го сопре нападот.

Тијаго и Виља почнаа добро ама се покажаа долгите отсуства што ги имаа. Виља едвај изигра 20 минути со добро темпо. Тијаго нешто повеќе.

Алексис и Цеск според мене најслаби на терен иако пак ќе кажам многу добра утакмица од цел тим.

Алексис мора да најде начин да биде поопасен и очигледно ич не му лежи игра на десна страна. Изигра многу подобро откако се префрли лево.

Цеск е уште тактички изгубен.

Како и да е страшно добар натпревар што за малку и ќе го изгубевме да не беше Валдес ама ова докажува дека играме шампионски.

Ми се допаѓа тоа што на последниве утакмици многу повеќе слобода имаат играчите да дриблаат и да излегуваат од позиција. Слабо гледавме дриблинизи на било кој друг освен Меси за време на Гвардиола.

B

Beck's

Гостин
Vaka se osvojuva trofej :) Iako me ostavija bez zdiv, ama vidovme skroz drug tim vo vtoriot del, osobeno posle vleguvanjeto na Xavi i Pedro. Odbranata nivna i golmanot se povampirija, ima mec na zivotot pa taka edinstven nacin za 3 boda bese sutot na Xavi. Odlicna utakmica:cool:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 00:07 ---
Da ne zaboravam i Valdes da go pofalam, ke ostanevme so prstot vo usta da ne bese on :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ете ја причината поради која Тито го става Виља како замена. Сеуште не е спремен за пеколна игра. Фабре и Санчез мора да работат на зицерите, невозможно е такви промашувања да имаат на неколку метри пред гол. Чави не извади денеска, maestro капитенски ја закопа Грaнада. Педро се враќа во одбрана, Дани спие на средина. Сонг почна по играчи да скока :pos: Факт е дека со влегување на Тељо левата страна е неверојатно јака. Валдез еден на еден супер одбрани имаше. Грaнада требаше и тренерот да го внесат во игра барем автобусот да стане трамвај пред гол. :tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Vilanova:

"Song rather than Bartra? Song plays because he has more experience, and we signed him for that position. He needs minutes." :unsure:

"Messi-Villa? Who played football, knows it's normal. Won't say I like it but shows they are motivated, better than keeping quiet"

"Changing to 3-4-3 at the end? We could have lose that one point we had in hand, but I wanted to win the three points."

Јас не го сакав Сонг како штопер ама дечкото:

Song has recovered 17 balls against Granada, one of those leading up to 1-0, and he didn't lose any

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Иниеста, Пујол и Абидал...па и Зубизарета во иста позиција додека резултатот беше 0-0!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
сега гледам на вестите:
влегла контрола во автобусот на Гранада при крајот на утакмицата

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аууу колку жалам шо не ја гледав утакмицава.....
Туку Санчез пак тапа а?
--- надополнето: 23 септември 2012 во 02:53 ---
А и шо биднало меѓу Меси и Виља?

Член од
15 јули 2011
Мислења
156
Поени од реакции
201
ПРЕЗАДОВОЛОЕН !!! ДОЛГО ВРЕМЕ ЧЕКАВ ВОЗБУДЛИВ НАТПРЕВАР !!! ТОА Е МАГИЈАТА НА ФУДБАЛОТ !!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Аууу колку жалам шо не ја гледав утакмицава.....
Туку Санчез пак тапа а?
--- надополнето: 23 септември 2012 во 02:53 ---
А и шо биднало меѓу Меси и Виља?
И јас немав можност да ја гледам, али еве сега ја симињам у ХД со коментар на Phil Schoen i Roy Hudson. Уживање. :)

Еве ти линк од прво и второ полувреме, http://hotfile.com/dl/173377360/aa28378/9222012BarcelonavsGranada1ert.rar.html, http://hotfile.com/dl/173381476/ca7a06e/9222012BarcelonavsGranada2dot.flv.html.

Kajgana Shop

На врв Bottom