Фан клуб - РК Вардар

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Не верувам дека биле 1000.....мажите само со Металург ја имаа надминато оваа бројка и евентуално оваа последнава со Брест и лани со Ѕвезда стигнаа блиску до тој број.За македонски услови,за клупски ракомет,а да не е ЛШ ова е феноменална бројка.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.188
Не беа 1000 гледачи, салата беше празна, доле само што имаше гледачи и тоа преку сила дали се на се 300 имаше. Е сеа од кај камерите колку имало појма немам, ама иста би била ситуацијата и таму.
Ама со овие кога не се наполни барем пола сала, за со друг тим не ни очекувам, али ај СЦБТ им е спонзор, нека се порадуваат.
wgt изглеа за друга ракометарка ми збориш, таа што ти ја спомена е висока, а оваа ми се чини игра на крилна позиција..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Ама со овие кога не се наполни барем пола сала, за со друг тим не ни очекувам, али ај СЦБТ им е спонзор, нека се порадуваат.
"Ако го кажам цело име ќе поминат три напади на Вардар" :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Изглеа некој му сугерираше, за тоа напомена, а и во право беше.
Му сугерираше многу нормално, ама не му се праеше ќејф. Директно и индиректно ги изнакритикува СЦБТ

• Ми се допаѓа
Reactions: wgt

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Следен натпревар во Четврток .
Регионална лига
ЖРК Металург-ЖРК Вардар СЦБТ .

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Линк за пренос од мечот Загреб - Вардар се наоѓа некаде или потешко?
Се мислам дека видов пред некое време, дали тука или на фб страната на Вардар, ама за беља сега не можам никаде да го најдам. Ако налета некој нека сподели.;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Линк за пренос од мечот Загреб - Вардар се наоѓа некаде или потешко?
Се мислам дека видов пред некое време, дали тука или на фб страната на Вардар, ама за беља сега не можам никаде да го најдам. Ако налета некој нека сподели.;)
Мислам дека нема ни пренос да има (n)

Член од
19 август 2010
Мислења
3.969
Поени од реакции
9.613
Na stranata na RK Vardar bese predvideno da ima direkten prenos od natprevarot Zagreb -Vardar..... No HRT ne vrsela prenos od ovoj natprevar, taka da direkten prenos nema da ima ni na stranata na RK Vardar... Ke mozeme da pratime samo rezultat.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Да, за жал МТВ нема да го пренесува мечот, па затоа сега ќе се мачиме да бараме линкови.
http://www.seha-liga.com/utakmice/2746

Не е пренос,али најдобро што можеш да најдеш.Добра статистика имаат на сајтов....
Иначе не се криви од МТВ,од ХРТ е ккрвицата......

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Моментално филип лазаров е најслаб и тука ни ја прават разликата загреб еден пенал промашил и и 1 од 4 шутеви

17​
Filip Lazarov
1/4​
0/1​
1​

Kajgana Shop

На врв Bottom