Ние имаме и историја и иднина, тоа е разликата!А кога се расправаш со фанови на Сити и Челзи историјата ја спомнуваш нАли? Тогаш одеднаш сите си ја знаете цела историја...Лицемерие на квадрат.....
Од кај знаеш каква иднина имате? Глеаш на гравчиња?Ние имаме и историја и иднина, тоа е разликата!
За мене тоа не е лицемерие, тоа е реалност!
И ти во право си, требаше да речам сегашностОд кај знаеш каква иднина имате? Глеаш на гравчиња?
Со твојте постови постојано одеш оф топик. Кој тии филмо не те знам....Лицемерие... such a wonderful word.
Дечко не се бламирај. Која иднина ја имате? Ако гледаме така Стерлинг е 2 пати поквлатитен од било кој ваш талент, исто Сусо е подобар од сите ваши таленти во средината на теренот, за Шелви пак муабет да не правам.... Иднина имале, историја имале. И ние имаме па шо?Ние имаме и историја и иднина, тоа е разликата!
За мене тоа не е лицемерие, тоа е реалност!
Дечко не се бламирај. Која иднина ја имате? Ако гледаме така Стерлинг е 2 пати поквлатитен од било кој ваш талент, исто Сусо е подобар од сите ваши таленти во средината на теренот, за Шелви пак муабет да не правам.... Иднина имале, историја имале. И ние имаме па шо?
Ќе може ли да ми возвратиш на тоа како заклучи дека имате иднина а да не ми постириш глупости....
Јадеш гомнаИсто така за прв пат од страна на фановите на Јунајтед ќе биде поставен банер во чест на 96-те загинати(лицимерно од моја страна). Исто така медиумите нема да ја испуштат шансата да го проследат дуелот Суарез-Евра кој највероајтно ќе мине со ракување на двајцата(освен ако Фергусон не се реши да го остави на клупа циганот).
ааахахахахахахаха, ова дефинитивно иде у најсмешни постови на Форумов, да си жив, ми го разубави денотДечко не се бламирај. Која иднина ја имате? Ако гледаме така Стерлинг е 2 пати поквлатитен од било кој ваш талент, исто Сусо е подобар од сите ваши таленти во средината на теренот, за Шелви пак муабет да не правам.... Иднина имале, историја имале. И ние имаме па шо?
Клеверли не е добар млад играч,не игра во репрезентација?Не излезе од школата на Манчестер Јунајтед?ЛОЛ
Читај подобро постовите па после трескај зелени....
Сусо е стандарден првотимец у Шпанија до 19 години која е европски шампион.
Јесил најдобар млад германски напаѓач. За Шелви и Стерлинг не треба зборови да троша. Ален исто итн итн....
Истиот е беИмаше еден со од Арсенал играчите правеше споредба, па убаво ги начукаја во меѓусебниот.
Шом ова ти е толку многу смешно значи нешто не е у ред со тебе.....Јадеш гомна
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:17 ---
ааахахахахахахаха, ова дефинитивно иде у најсмешни постови на Форумов, да си жив, ми го разубави денот