Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Реално Ферги со потезиве и изјавиве ? :icon_lol::pos: 96 балони? ROFL.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А кога се расправаш со фанови на Сити и Челзи историјата ја спомнуваш нАли? Тогаш одеднаш сите си ја знаете цела историја...Лицемерие на квадрат.....
Ние имаме и историја и иднина, тоа е разликата!
За мене тоа не е лицемерие, тоа е реалност!

S

Stivie G

Гостин
Лицемерие... such a wonderful word.
Со твојте постови постојано одеш оф топик. Кој тии филмо не те знам....
--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:58 ---
Ние имаме и историја и иднина, тоа е разликата!
За мене тоа не е лицемерие, тоа е реалност!
Дечко не се бламирај. Која иднина ја имате? Ако гледаме така Стерлинг е 2 пати поквлатитен од било кој ваш талент, исто Сусо е подобар од сите ваши таленти во средината на теренот, за Шелви пак муабет да не правам.... Иднина имале, историја имале. И ние имаме па шо?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дечко не се бламирај. Која иднина ја имате? Ако гледаме така Стерлинг е 2 пати поквлатитен од било кој ваш талент, исто Сусо е подобар од сите ваши таленти во средината на теренот, за Шелви пак муабет да не правам.... Иднина имале, историја имале. И ние имаме па шо?

2

~2A

Гостин
:pos:

Имале иднина и то блескава иднина,дури не му го лапне оној ебачон Стерлинг.....

Малце посериозно:
Освен ЛЕ утакмицата сте ставиле некогаш млади?Никогаш не ги играте,а ги величите кизнај што да се.
Освен Стерлинг и Шелви понекогаш јас досеа не сум видел млад играч да успее од школата во вашата екипа т.е. и воопшто не обрнувате внимание на вашите деца од школата.

На Стерлинг му признавам,никој не му може од Манчестер Јунајтед....
На 17 години да изплескаш толку жени.... Па навистина е за пофалба. (y)

S

Stivie G

Гостин
ЛОЛ
Читај подобро постовите па после трескај зелени....
Сусо е стандарден првотимец у Шпанија до 19 години која е европски шампион.
Јесил најдобар млад германски напаѓач. За Шелви и Стерлинг не треба зборови да троша. Ален исто итн итн....

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Исто така за прв пат од страна на фановите на Јунајтед ќе биде поставен банер во чест на 96-те загинати(лицимерно од моја страна). Исто така медиумите нема да ја испуштат шансата да го проследат дуелот Суарез-Евра кој највероајтно ќе мине со ракување на двајцата(освен ако Фергусон не се реши да го остави на клупа циганот).
Јадеш гомна:гомце:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:17 ---
ааахахахахахахаха, ова дефинитивно иде у најсмешни постови на Форумов, да си жив, ми го разубави денот:cuc::pos::vozbud:

2

~2A

Гостин
ЛОЛ
Читај подобро постовите па после трескај зелени....
Сусо е стандарден првотимец у Шпанија до 19 години која е европски шампион.
Јесил најдобар млад германски напаѓач. За Шелви и Стерлинг не треба зборови да троша. Ален исто итн итн....
Клеверли не е добар млад играч,не игра во репрезентација?Не излезе од школата на Манчестер Јунајтед?
Велбек исто од школата на Манчестер Јунајтед,игра за англиска репрезентација....

Не треба многу пување друже.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Имаше еден со од Арсенал играчите правеше споредба, па убаво ги начукаја во меѓусебниот.

S

Stivie G

Гостин
Јадеш гомна:гомце:
--- надополнето: 22 септември 2012 во 12:17 ---

ааахахахахахахаха, ова дефинитивно иде у најсмешни постови на Форумов, да си жив, ми го разубави денот:cuc::pos::vozbud:
Шом ова ти е толку многу смешно значи нешто не е у ред со тебе.....

А ова :гомце: е одраз на самиот тебе. Не можеш да се спротиставиш со зборови па јадењето гомна ти е единствен спас.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom