Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Се мислам дали да дојдам или на само да се нервирам:).Шо викате вие,како е попаметно?
Дој, ќе прославиме заедно.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:09 ---
Alex Ferguson's letter to the away fans on Manchester United for Liverpool vs Man United game on Sunday

"Dear Supporter,

"The great support you gave the team here last season has seen our allocation back up to near-full levels. I want you to continue that progress today.

"But today is about much more than not blocking gangways. Today is about thinking hard about what makes United the best club in the world.

"Our rivalry with Liverpool is based on a determination to come out on top - a wish to see us crowned the best against a team that held that honour for so long.

"It cannot and should never be based on personal hatred. Just ten days ago, we heard the terrible, damning truth about the deaths of 96 fans who went to watch their team try and reach the FA Cup final and never came back.

"What happened to them should wake the conscience of everyone connected with the game.

"Our great club stands with our great neighbours Liverpool today to remember that loss and pay tribute to their campaign for justice. I know I can count on you to stand with us in the best traditions of the best fans in the game.

"Yours sincerely, Sir Alex Ferguson".
Мислам дека нема да ја испочитуваат Мастиката... ке биде весело во Недела!

Fake and gay. Се надевам дека фудбалската јавност won't be sucked in by these types of things.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Реина, Кели, Шкртел, Агер, Џонсон, Ален, ______, Џерард, Стерлинг, Суарез, _______. Ако гледаме според the bib theory (маичките што ги носат на pre-match тренингот), овие 9 би требало да бидат стартери утре. Останува уште кој ќе им прави друштво на Ален и Џерард во средината, дали Шахин или Шелви, можеби дури и Хендо. Покрај Стерлинг и Суарез би требало да стартува и Борини, а Јесил би можел да се најде на клупата.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Реина, Кели, Шкртел, Агер, Џонсон, Ален, ______, Џерард, Стерлинг, Суарез, _______. Ако гледаме според the bib theory (маичките што ги носат на pre-match тренингот), овие 9 би требало да бидат стартери утре. Останува уште кој ќе им прави друштво на Ален и Џерард во средината, дали Шахин или Шелви, можеби дури и Хендо. Покрај Стерлинг и Суарез би требало да стартува и Борини, а Јесил би можел да се најде на клупата.
Да ти решам една енигма Борини ќе биди третиот напаѓач....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Да не ја изигра Шахин цела утакмица во ЛЕ, би бил сигурен дека он ќе стартува, вака не знам. Другата опција, Шелви, ми делува по-офанзивно, ама ете, пак според минутите во ЛЕ, не би ме изненадило он да стартува.

Третиот напаѓач, Борини. :)

Другите од тимот се тие кои и јас би ги одбрал, никако не би го играл Енрике после онаа очајна партија, нека си ја враќа формата против други тимови...

S

Stivie G

Гостин
Шелви ќе стартува, Сахин сеуште го нема искуството во ПЛ за да почне на така важен натпревар. Ја направија таа грешка против Арсенал и изгубивме. Плус одличното издание на Шелви против Јанг Бојс му дава предност. Стартната 11 ќе биде целосно различна од онаа во четвртокот.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
За мачка-животно зборуваш, или за девојче? :P :D
Да, сепак, треба да се знае за што конкретно се мисли, кога се спомнува штампање.

Абе, да не игра пак Борини крило!?
Не му дојде умот на Веле?

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Да бев јас менаџер со овај тим ќе излезев утре :D Ама не сум

Г

Гучи

Гостин
Да бев јас менаџер со овај тим ќе излезев утре :D Ама не сум

Среќа што не си :D
Ја вака би идел..Да се спушти малце на земја Стерлинг.

-------------------Реина-------------------
--Џонсон--Коатес--Шкртел--Агер--
---------Шелви--Ален--Сахин--------
-------------------Стиви------------------
-----------Суарез----Борини----------

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Тоа е правиот тим кој што треба да настапи против МАНЈУН!

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Среќа што не си :D
Ја вака би идел..Да се спушти малце на земја Стерлинг.

-------------------Реина-------------------
--Џонсон--Коатес--Шкртел--Агер--
---------Шелви--Ален--Сахин--------
-------------------Стиви------------------
-----------Суарез----Борини----------
Полош состав здравје :D
Агер ќе забега бек, крила немаш, по средина кај шо е најгусто никогаш нема да пробиеме.

Стерлинг и Сусо мора да играт!

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Дур сме кај собирањево, kjara на која утакмица да те очекувам(е)? ....:love:....:icon_mrgr:
Neam poima da ti kazham pravo. Neam navika da gledam utakmici so mnogu narod, ali Rosemberg koga ke se kandisa da dojde ke se kandisam i jas.
Just kidding :)
Ovaa utakmica ne mozham da dojdam oti ke se priberam kasno (chitaj ocabajle utre) vecher.
Narednata so scums ke dojdam. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom