Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зајче така значи..? оти многу не плашат постариве колеги, како лани што беше со математика 2![]()
Електроника 1 кај Камиловски? За кај него земи ги испитните задачи и види шо се пајџало, воглавном то е, не би требало нешто друго да даде. А можеш и без теорија да положиш, ама пак зошто да не научиш 3-4 лекции за секој колоквиум шо можат да ти значат оценка - две плуснека биде некој хуман нека каже електроника 1 (ксиа) кои лекции треба да се знаатне е хумано да се учи целана книга...
![]()
Концептот на Чундева незнам каков ќе е, ама гледајте да извадите повеќе поени на прв колоквиум, затоа што е многу полесен од втор колоквиум.Зајче така значи..? оти многу не плашат постариве колеги, како лани што беше со математика 2![]()
Glej na kolokviumi, I jas poloziv kompjuterska elektronika na IKI na 4 kolokviumi.petar_joker Фала многу!!
Инаку за оваа година спомна дека ќе се полагало на 4 колоквиуми, демек ќе биде олеснително за нас.![]()
Ме интересира да ли батето Аристотел е толку гадно и кај вас?
На УГД сега на посдипломските ме заебава цела година исто и оние на додипломски студии од 250 само 20 пуштил, а за другите што даде господ, секоја сесија по 1-2
Два поминав на среќа на додипломскиЦел факултет плаче од овој, така да со среќа
карталов ти е најдобар асистент на електро.. стварно.. ептен убо објасува, а ако нешто си испуштил имаш консултации, каде уште подетално ќе ти објасни....Колеги, збор-два за Јосиф Ќосев и Томислав Карталов, Основи на Енергетска Електроника?
ако електроника 1 е тешко теорија... тогаш што да кажам за Мерна..нека биде некој хуман нека каже електроника 1 (ксиа) кои лекции треба да се знаатне е хумано да се учи целана книга...
![]()
јас мислам дека вие со чундева полошо ќе поминете неголи ние со гавровски што поминавме..Зајче така значи..? оти многу не плашат постариве колеги, како лани што беше со математика 2![]()
за кој семестар те интересира?? 5 ти или 3 ти ?може некој од 3 4 год КСИА малце да ме насочи што како... кои предмети треба целата теорија? што обавезно мора на колоквиум да се положи?![]()
вака ксиа = теорија + виша математика, од тоа нема бегање..Кајмакчалан фала ти на одговорот3 ти семестар иначе..