- Член од
- 18 мај 2011
- Мислења
- 184
- Поени од реакции
- 74
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.govani.com.mk
МЕЃУНАРОДЕН РАЗВОЈ прашања што се паѓале ако има некој.
Фала
Фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жиро-сметка на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип 100000000063095Aj nekoj neka ja postira uplatnicata za potvrda za redoven student !
Ај збор два за Шајноски и неговиот предмет(монетарна економија). Дали е точно дека ги дава 10 поени од редовност как шо вика, и како е со семинарските и со поените од активност. На мене уште од сега ми делува дека ќе го презапишам
.
Хахаха, леле деца. Шајноски ви изгледа лош, затоа што бара знаење, добро малку повеќе и гњава на предавањата, ама сепак е многу подобар од другите проф, мислите дека нешто повеќе сте научиле од Фотов, Мицески или Милан. Доволно е да слушате на предавањата на Шајноски и дома да прочитате барем еднаш, ќе го минете предметот без гајле.
![]()
Хахаха, леле деца. Шајноски ви изгледа лош, затоа што бара знаење, добро малку повеќе и гњава на предавањата, ама сепак е многу подобар од другите проф, мислите дека нешто повеќе сте научиле од Фотов, Мицески или Милан. Доволно е да слушате на предавањата на Шајноски и дома да прочитате барем еднаш, ќе го минете предметот без гајле.
![]()
Од сите досега кои ми предавале асистентката Емилија ми е најзакон, не верувам дека некој друг толку се труди да објасни. А Декан
?