Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја почнав вчера The Mentalist. Мислам дека од форумов ми ја збореа wot и Red John (сега гледам од каде ников :icon_mrgr: ). И баш ко за мене серија, има лајк од мене. Овој Сајмон Бејкер ме плени, бре каков човек, цела серија е на негов грб. Толку бледи ликови јас во животот немам видено, ама ниеден освен него не е ништо посебно, не знам по кој основ ги бирале ама не ги бива, тотално бледи актери. Ама затоа Бејкер, надоместува за сите.

На кој стасам ја имам предложено, омилена ми е. :X3: Иначе има и тема за серијата, ама никој не ја шајкари. :notworthy:

На кој стасам ја имам предложено, омилена ми е. :X3: Иначе има и тема за серијата, ама никој не ја шајкари. :notworthy:

Чек да се уходам, сигурно е ко минско поле со спојлери, па ќе ја актуелизираме. :)

кога ќе почне Менталист на МТВ1 ?

Незнам точно, ама би ти предложил да не ја симнуваш од интернет за тоа време, почекај си, дали е месец или 2 не е битно, плус пред телевизор секогаш во исто време, со твоите у близина најверојатно, екстра исксутво, вака ќе треба 3GB за една сезона да трошиш...многу е брад.

Јас па си реков ке ве фати носталгија со клипов.
Или бар ке ви се допадне музиката ама ниш....

Јас па си реков ке ве фати носталгија со клипов.
Или бар ке ви се допадне музиката ама ниш....
Ми се смачи веќе од таа музика...сто пати ја имам слушано. :P

Сега јас ја слушам Rains of Castamere...

Ја нема видено ElNinho за да се пофали дека му е на рингтон. :D

оваа е подобра според мене, и оваа ми е на рингтон. Сакав трејлерот за втората сезона да биде баш со овој мешап дури и сам си го замислував како би изгледал, но сепак овие растурија и со овој мастерпис.

Не ни очекувам нешто послабо да извадат за наредната сезона. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Добра серија.

Кога прв пат онака ја видов по нетов помислив дека се некои детски фантазии со витези и џуџиња.

Ама испадна многу повеке од тоа :)

еј изглеа забораив да пишам
немој да сте ја глеале the mob doctor
комиње

еј изглеа забораив да пишам
немој да сте ја глеале the mob doctor
комиње

Тестирај си комиње серии, а во меѓувреме ги немаш гледано Alien/Aliens/The Thing

jA3Y1.gif

Koa ќе ми текне колку пати сум го читал Аnon, а требало да го скокам.. :facepalm:

Ја моментално гледам една, оngoing e ама сепак сум доста назад, и нема што друго да ви препорачам освен неа.

Тhe time lord and his Tardis - Doctor Who.

Серијава опако потсеќа на класика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom