- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
не бе мирољубива нација се они. монтиран случаеви им се овиеСума сумарум од последното деноноќие:
-11 Годишник, петооделенец во 7-ми Март во Чаир (чисто Албанско школо) прободен со нож од соученици бидејќи несакал да им даде пари
-12 годишник, шестооделенец во Панајот Гиновски (во Бутел ако не се лажам, мислам дека е мешано школо) претепан без причина од своите соученици
-17-годишник го истепал професорот затоа што несакал да ја пушти на час другарка му која каснелаСлучка во Арсени Јовков (мешано школо)
-16-годишник им извадил нож на двајца 17-годишни ученици од истото школо, овие го истепале. Случка во угостителско (мешано школо)
Shteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.НЕ! ОВОЈ
![]()
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3не бе мирољубива нација се они. монтиран случаеви им се овие
добро е барем кога си признавате а дека од страв се ви даваме па и ен е баш точно. да си жив и здрав за неколку години ке се сврти тркалото па ке видиме кој како ке игра тогашShteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.
--- надополнето: 20 септември 2012 во 18:17 ---
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3
Zoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?добро е барем кога си признавате а дека од страв се ви даваме па и ен е баш точно. да си жив и здрав за неколку години ке се сврти тркалото па ке видиме кој како ке игра тогаш
Не, да фати фајронт АмерикаZoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?![]()
![]()
![]()
и тоа шо викаш. немора да се неколку години може и за брзо време да биде а инаку не го чекаме исус.. чекаме вие во името на алах и муслиманството да да почнете да убивате (а глеам денеска и сте добиле таква порака) само тогаш запамти америка и нато нема да ви пазат грб.Zoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?![]()
![]()
![]()
Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.и тоа шо викаш. немора да се неколку години може и за брзо време да биде а инаку не го чекаме исус.. чекаме вие во името на алах и муслиманството да да почнете да убивате (а глеам денеска и сте добиле таква порака) само тогаш запамти америка и нато нема да ви пазат грб.
Секако, секако, веќе се виде 2001. Имаше три битки.Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
Daj vaka, sami da se probame, mi smo 6 miljuni miroljupci u baljkan, vi ste ni jedan milijun... hehehehehe hehehehehe hehehehe you lose that battle 10 times out of 10. <3
Shteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.
--- надополнето: 20 септември 2012 во 18:17 ---
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3
Џисис Крајст ............. во овој пост имаш испомешано неколку јазици ............ македонски, српски, хрватски(милијун)Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
Daj vaka, sami da se probame, mi smo 6 miljuni miroljupci u baljkan, vi ste ni jedan milijun... hehehehehe hehehehehe hehehehe you lose that battle 10 times out of 10. <3
Ти да не беше шофер во првиот автобус?Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
неможе да не ги мешам кога ве вадеа во арачиново човече и тоа е факт ко што 1+1=2 нели?Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
неможе да не ги мешам кога ве вадеа во арачиново човече и тоа е факт ко што 1+1=2 нели?
и ај ке одиме според твоја математика. вие сте 6 милиони на балкан ко шо викаш и се споредувате СИТЕ со македонија? па дај барем реално гледај на работите. додади ја србија ( пошто и нив сте им омилени ) ете ти ја тука у близина и цна гора а богами и грциве гледам ептен ве сакаат па сега пресметај во милионски суми.
хинт у србија имаш скоро 6 ипол милиони срби кај нас рачунај милион ипол македонци = доволно ти се овие да ги пресметаш