- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
не бе мирољубива нација се они. монтиран случаеви им се овиеСума сумарум од последното деноноќие:
-11 Годишник, петооделенец во 7-ми Март во Чаир (чисто Албанско школо) прободен со нож од соученици бидејќи несакал да им даде пари
-12 годишник, шестооделенец во Панајот Гиновски (во Бутел ако не се лажам, мислам дека е мешано школо) претепан без причина од своите соученици
-17-годишник го истепал професорот затоа што несакал да ја пушти на час другарка му која каснела Случка во Арсени Јовков (мешано школо)
-16-годишник им извадил нож на двајца 17-годишни ученици од истото школо, овие го истепале. Случка во угостителско (мешано школо)
Shteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.НЕ! ОВОЈ
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3не бе мирољубива нација се они. монтиран случаеви им се овие
добро е барем кога си признавате а дека од страв се ви даваме па и ен е баш точно. да си жив и здрав за неколку години ке се сврти тркалото па ке видиме кој како ке игра тогашShteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.
--- надополнето: 20 септември 2012 во 18:17 ---
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3
Zoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?добро е барем кога си признавате а дека од страв се ви даваме па и ен е баш точно. да си жив и здрав за неколку години ке се сврти тркалото па ке видиме кој како ке игра тогаш
Не, да фати фајронт АмерикаZoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?
и тоа шо викаш. немора да се неколку години може и за брзо време да биде а инаку не го чекаме исус.. чекаме вие во името на алах и муслиманството да да почнете да убивате (а глеам денеска и сте добиле таква порака) само тогаш запамти америка и нато нема да ви пазат грб.Zoshto nekolku godini? Shto chekate? <3 Isus?
Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.и тоа шо викаш. немора да се неколку години може и за брзо време да биде а инаку не го чекаме исус.. чекаме вие во името на алах и муслиманството да да почнете да убивате (а глеам денеска и сте добиле таква порака) само тогаш запамти америка и нато нема да ви пазат грб.
Секако, секако, веќе се виде 2001. Имаше три битки.Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
Daj vaka, sami da se probame, mi smo 6 miljuni miroljupci u baljkan, vi ste ni jedan milijun... hehehehehe hehehehehe hehehehe you lose that battle 10 times out of 10. <3
Shteta shto nemate vistinski mazh da ni se sprotistavi na nam, shponovite vo maqedoni.
--- надополнето: 20 септември 2012 во 18:17 ---
Ne sme miroljubiva be, koj ve lazhe? T.e. ne mozhe da ste glupi ko amerive, tie gi lazheme deka patime tuka, a imame poveke prava od vas... So sila kaj nas samo, ne znaeme nie mirno, i kako sme se pogodile, vie site pichki, od strav sve ni davate <3
Џисис Крајст ............. во овој пост имаш испомешано неколку јазици ............ македонски, српски, хрватски(милијун)Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
Daj vaka, sami da se probame, mi smo 6 miljuni miroljupci u baljkan, vi ste ni jedan milijun... hehehehehe hehehehehe hehehehe you lose that battle 10 times out of 10. <3
Ти да не беше шофер во првиот автобус?Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
неможе да не ги мешам кога ве вадеа во арачиново човече и тоа е факт ко што 1+1=2 нели?Shto gi meshash amerite sea vo ova i nato? Sekogash koga gi meshash oni, ti gubish avtomatski. kako shto 1+1=2.
неможе да не ги мешам кога ве вадеа во арачиново човече и тоа е факт ко што 1+1=2 нели?
и ај ке одиме според твоја математика. вие сте 6 милиони на балкан ко шо викаш и се споредувате СИТЕ со македонија? па дај барем реално гледај на работите. додади ја србија ( пошто и нив сте им омилени ) ете ти ја тука у близина и цна гора а богами и грциве гледам ептен ве сакаат па сега пресметај во милионски суми.
хинт у србија имаш скоро 6 ипол милиони срби кај нас рачунај милион ипол македонци = доволно ти се овие да ги пресметаш