'Че го пукам' на Косово

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.188
Бла бла бла бла
Гладна кокошка просо сонува
Не ми треба мене некој сајт и некој статистика он некое си квази министерство за да знам што имам јас во државава! Факт е дека од 100 Шчипој 95 се криминалци!
Ајде де кај се убијците на децава што ги убија кај езерото? Кој е крив? Се разбира Шчиптари Косовари! Зошто нема никаде епилог од тоа? Зашто ќе се сруши соживотот!
Колку ајвани што протестираа, што кршеа автобуски станици, коли, контењери , малтретираа стари се приведени? Колку ајвани што демолираа автобуси од ЈСП се приведени?
Статистикава да си ја стајш в гз, не ти држит!
Па секако дека не ти треба сајт или некоја статистика, вие сте родени таленти за генерализирање, еден примерок да видите и ќе знаете за сите други,,,
не знам како не ве забележале странциве немаше да се мачат да прават статистики и 300 чуда, туку вработи по еден македонец и толку...
А сте докторирале по таа прболематика со темата *Албанците се криминалогени*
--- надополнето: 5 септември 2012 во 22:58 ---
Интересни се процесите кај најдемократскиот народ Албанците.
Во нивните средини тенденцијата е на постојано иселување на луѓе кои не се албанци и најчесто имаш етнички чисти средини или средини кои се стремат кон тоа.
Во сите други случаи имаш пример каде еден со друг живеат други националности.
Тоа е голем дефект кој ќе даде катастрофален крај.
Баш би сакал да знам како се случува оваа етничко чистење???????
--- надополнето: 5 септември 2012 во 23:01 ---
90 % од убиствата се од ваши раце бе .. нона та чивш.
Уште еден суперталент кој дава податоци дури на проценти....браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Како се случува ?
1. Ти го пука над куќа навечер а преку ден во двор ти е ти збори за соживот и како комшо мир да буде.
2. Ти го закачка децата, ако се девојчиња го прават дека се вика Сашо или Зоран брат му Горан и го гања по населба.
3. Ти го крши куќата со камен а ти вика гулаби мавал.
4. Додека ти збори за комшо мир да буде, го носи роднина од Косово да го живее овде многу мир го имало.
5. Кога го прави фифти фифти у проценти онда ти вика комшо нема мир, мора да го селиш.

Прашање е кога ќе им пукне филмот на сите соседи да му куцаат фискалната со покачен ддв.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.188
Како се случува ?
1. Ти го пука над куќа навечер а преку ден во двор ти е ти збори за соживот и како комшо мир да буде.
2. Ти го закачка децата, ако се девојчиња го прават дека се вика Сашо или Зоран брат му Горан и го гања по населба.
4. Додека ти збори за комшо мир да буде, го носи роднина од Косово да го живее овде многу мир го имало.
5. Кога го прави фифти фифти у проценти онда ти вика комшо нема мир, мора да го селиш.

Прашање е кога ќе им пукне филмот на сите соседи да му куцаат фискалната со покачен ддв.
Браво, ме остави без зборови, значи тоа било текниката...............................

Јас цело време мислев дека просечна куќа македонец на албанец му продава за само 100000 евра и тоа стара куќа во мизерни услови ама изгледа друга била техниката...........................
--- надополнето: 6 септември 2012 во 14:10 ---
Како се случува ?

Браво, ме остави без зборови, значи тоа било текниката...............................

Јас цело време мислев дека просечна куќа македонец на албанец му продава за само 100000 евра и тоа стара куќа во мизерни услови ама изгледа друга била техниката...........................

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Ти си луд или така ти чини.
Сите ли сакаат да си ги продадат куќите ?
Нели во Арачиново имаше повратници, што има правеа кога ги реновираа куќите ?
Им ги палеа.
Денеска Арачиново е етнички чисто.
Еден човек во Сингелич е убиен во дуќан зошто не сакал да ја продаде куќата во Арачиново.

И добро да му онадам се такво, нели е тоа порака за сите други ?
Па во сите места каде се они се праќаат тие пораки.
И после форите дека Македонците продавале.

Ах да во Визбегово на еден пријател во овоштарникот Косовар му направил куќа.
И таа област е нападната од пред некоја година, на диво, така се населуваат.

Јас добро знам каде ќе заврши сето ова, а го зборам сето ова за да не дојдеме до таму.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Ти си луд или така ти чини.
Сите ли сакаат да си ги продадат куќите ?
Нели во Арачиново имаше повратници, што има правеа кога ги реновираа куќите ?
Им ги палеа.
Денеска Арачиново е етнички чисто.
Еден човек во Сингелич е убиен во дуќан зошто не сакал да ја продаде куќата во Арачиново.

И добро да му онадам се такво, нели е тоа порака за сите други ?
Па во сите места каде се они се праќаат тие пораки.
И после форите дека Македонците продавале.

Ах да во Визбегово на еден пријател во овоштарникот Косовар му направил куќа.
И таа област е нападната од пред некоја година, на диво, така се населуваат.

Јас добро знам каде ќе заврши сето ова, а го зборам сето ова за да не дојдеме до таму.
Јас имам лозје во Визбегово да ти кажам право никакви проблеми сум сите комшии ми се аљбанези , еден од нив е многу фин човек ... имаше една година додуша кози нешто забегано ни го испојадоа ама тој козар цело визбегово го пцуе али тоа стој ... моментот кога стануваат мнозинство во некоја населба, општина се случуваат пиздарии а предходно кога не биле мнозинство имаш најдобар соживот како на пример во основното училиште братство и единство во Охрид

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Јас имам лозје во Визбегово да ти кажам право никакви проблеми сум сите комшии ми се аљбанези , еден од нив е многу фин човек ... имаше една година додуша кози нешто забегано ни го испојадоа ама тој козар цело визбегово го пцуе али тоа стој ... моментот кога стануваат мнозинство во некоја населба, општина се случуваат пиздарии а предходно кога не биле мнозинство имаш најдобар соживот како на пример во основното училиште братство и единство во Охрид
Можеби зависи од населба до населба.

И во мое маало имаше неколку македонски семејства , секогаш фудбал со нас играле децата , никогаш проблем не сме имале , но откако пораснаа секој со својот живот , и потоа ги продадоа и куќите , сега кога ги сретнувам нормален однос , да беше дека нешто лошо им се десило немаше да не поздравуваат.

А куќите ги продадоа многу поскапо од пазарната цена , пошто ги купија некои соседи албанци што се во странство.

И затоа не ми е баш за верување дека ќе имало некој проблем ако албанците станувале мнозинство во некоја населба.

Затоа има една населба каде има помалце албанци , па знам дека немаат добри односи со македонците. А за ова не мора да се само албанците виновни.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Можеби зависи од населба до населба.

И во мое маало имаше неколку македонски семејства , секогаш фудбал со нас играле децата , никогаш проблем не сме имале , но откако пораснаа секој со својот живот , и потоа ги продадоа и куќите , сега кога ги сретнувам нормален однос , да беше дека нешто лошо им се десило немаше да не поздравуваат.

А куќите ги продадоа многу поскапо од пазарната цена , пошто ги купија некои соседи албанци што се во странство.

И затоа не ми е баш за верување дека ќе имало некој проблем ако албанците станувале мнозинство во некоја населба.

Затоа има една населба каде има помалце албанци , па знам дека немаат добри односи со македонците. А за ова не мора да се само албанците виновни.
Нормално дека има разни исклучоци ама друго ми беше поентата на муабетот ... на пример во чаир не дека има кујзне колку проблеми ама се случува албанци да се соберат и да бараат македонци пошо помалце ги има и можат да си дозволат да се курчат но на места кај што АЛбанците се во помал број како Охрид , Куманово тоа не се случува

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Јас па имам еден колега од Арачиново и му викам море Горан слушај ваму.
Да не постои над Арачиново некој електрицитет кој ви ги пали куќите, овие Албанциве многу фин народ се.
Вика, не го носи патот натаму, ама ако помини ќе провери.
Па ќе ви кажам, може феномен е некој.

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.323
Поени од реакции
1.162
Албнациве ти се како хиспањоливе во САД.
Почнаа ли тие да доминираат во маалото отиде куќата на добош,со таа разлика што албанците се шовинисти и албанските муслиманите се и религиски нетолерантни.
Со ова погоре напишаново се обидував да бидам културен.:)

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Пронајди ја разликата:pos:
Еееее не зезај, види овие што лепо си го облакале сите во бело...
Море и колите им се во бело... како беше она се'-е-бело...
Башка и градбава им има ФАСАДА...
А и не верувам дека во било која форма слават некој христијанин...

Е сеа дека племенската суштина е иста, иста е.
Нема збор.

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Еееее не зезај, види овие што лепо си го облакале сите во бело...
Море и колите им се во бело... како беше она се'-е-бело...
Башка и градбава им има ФАСАДА...
А и не верувам дека во било која форма слават некој христијанин...

Е сеа дека племенската суштина е иста, иста е.
Нема збор.
Озлогласената мак толеранција во деиствие - македонска му работа :pos:

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Озлогласената мак толеранција во деиствие - македонска му работа :pos:
Требало да имаме "толеранција" за куп идиоти што не престануваат БЕЗ ПРИЧИНА да пукаат од калашникови, пиштоли, митралези, итн...?!?
:tapp:

Бугарска работа...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.052
Поени од реакции
83.493
Пронајди ја разликата:pos:
Мислам дека е крајно време да се измисли некаква болест што убива само одреден тип на луѓе.
--- надополнето: 21 септември 2012 во 15:11 ---
Почнаа и да силуваат каурки гомнава:

Силувана богданчанка во Тетово
Петок, 21 Септември 2012 14:04

Триесет и едно годишна жителка на Богданци вчера била силувана од 48-годишниот тетовец Љ.А.

По пријава на случајот, полицијата го привела и задржана во станица тетовецот, а над жената бил извршен преглед во Клиничката болница Тетово од страна на доктор по судска медицина и доктор гинеколог.
-Увид на лице место извршила увидна екипа од СВР-Тетово, при што била одземена облека, земени биле брисеви и заедно со подигнатите траги и предмети од лице место ќе бидат доставени до СКТ при МВР за вештачење, велат од МВР.
СВР-Тетово презема мерки за целосно расчистување на случајот.

Kajgana Shop

На врв Bottom