Оштетени слушалки

П

Паган-др

Гостин
Ај некој предлог за слушалки со микрофон. Главно за користење со мобилен и претежно за возење точак. Овие што ги дааат со телефониве обично паѓаат, звукот не го коментирам. Нешто отприлика вака (сликава е само пример за форма):
Колку си спремен да дадеш? Овие се "посолени" малце, ама имаат одличен квалитет. Можеш у Аудио Центар у ГТЦ да ги видиш.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Колку си спремен да дадеш? Овие се "посолени" малце, ама имаат одличен квалитет. Можеш у Аудио Центар у ГТЦ да ги видиш.
60€ се на Ибеј, не знам како се во Аудио Центар. Многу фино изгледаат, не знам како се во живо сепак. Проблемот е што прочитав релативно „лоши“ критики за нив на неколку сајтови и од корисници. Генерално се насочени дека не стојат како што треба слушалките, и дека басот е слаб на нив затоа што не се внатре во ушниот канал туку околу него. Ќе одам да ги видам, ако ги има кај нас. Најубаво е да се проба на лице место.

П

Паган-др

Гостин
60€ се на Ибеј, не знам како се во Аудио Центар. Многу фино изгледаат, не знам како се во живо сепак. Проблемот е што прочитав релативно „лоши“ критики за нив на неколку сајтови и од корисници. Генерално се насочени дека не стојат како што треба слушалките, и дека басот е слаб на нив затоа што не се внатре во ушниот канал туку околу него. Ќе одам да ги видам, ако ги има кај нас. Најубаво е да се проба на лице место.
Јас кога ги земав моите акг пред година дена баш видов, имаше и од овој тип. Би требало и сега да има...

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ако не си купил нови слушалки дај закачи слика да видиме што е скинато а што не.
Можеш да ги залемиш сам и да пројдеш со многу мал трошок.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Ако не си купил нови слушалки дај закачи слика да видиме што е скинато а што не.
Можеш да ги залемиш сам и да пројдеш со многу мал трошок.
Немам намера сега да купувам нови, ама ок, мислев да не има некој побрз и едноставен начин. Имам слушалки моментално :)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Најчесто има решение за се, ако е добар хардверот, мислам дека вреди да се поправат, ова можеш и сам ако имаш опрема, ако не било кој сервисер за бела техника може да помогне. Јас лично ги крпам слушалките повеќе пати, имам едни Philips од праисторијата (DJ нешто), нив стално ги користам и сакам да ми бидат во ред. Исто и оние од iPod-от ги поправав, зашто нема подобри earbuds од нив, барем јас не сум сретнал.
Што им беше на тие од iPod-от? Мене ни се сјебаа копчињата за хлас што се, тоа средното си работи :) Би можеле да се поправат?

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Што им беше на тие од iPod-от? Мене ни се сјебаа копчињата за хлас што се, тоа средното си работи :) Би можеле да се поправат?
Ех не би можел да знам, кај мене кабелот беше извлечен од слушалката, со командите сум немал проблем...

Kajgana Shop

На врв Bottom