2
Значи Хелена незнаеше дека Зоки Фаци го викнал стриптизерот, и кога се дозна таа сама ја тргна од тука! И незнам зашо толку е хејтана Кјара, ако Хелена имала ружно минато, автоматски не значи дека и ќерка е мора да биде таква!A istata taa bese lapana od striptizer pred kerka i za vreme na nejziniot rodenden(neznam koj i e po red bidejki ja pukna 30 kata odamna )......kakov eban partal e ovaa Helena Roza nemate pojma !
швалериДА
со тато се нешо ...
Бројче од ќерка и ти се наоѓа ?ДА
со тато се нешо ...
Забораи нешто?!Bi i vlegol vo pi*** kako japonski voz vo tunel !Прегледај го приврзокот 49285
friend zoneПрегледај го приврзокот 49286 го зафркна
ее и со тато се нешто. дали тоа значи дека ја и ти сме братучеди?ДА
со тато се нешо ...
Го знам пријателов од Штип е предава ликовно во основно Емил Канаваров
Најтрагично е шо мислам дека не знај да свири, зошто? Бидејќи јас кога не знаев ни да дрнкам онака ја држев гитарата со десната рака на просторот за трзање, а и многумина на фејсбуков кои допреле прв пат гитара и се сликале со истата, го имаат истото држење Можи грешам можи не, но како и да е, погоре нека фателГо знам пријателов од Штип е предава ликовно во основно Емил Канаваров
Шоубаа тема си имавме за Фејсбук профили... појма неам кај отиде -_-Момци излагаме од контрола со темава, дај нека се отвори посебна тема за цуриве од фб...