Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Ако „учи“ со тебе, значи дека сте основно или средно училиште. Со други зборови: не знаеш што е тоа љубов, туку таа ти го зголемува крвниот притисок и апаратчето за мерење, како што е и за очекување.
Другар, учиме четврта година средно, така да не сум мало дете. Иначе сум имал девојки претходно но кон никоја не сум го чуствувал ова што го чуствувам сега.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Другар, учиме четврта година средно, така да не сум мало дете. Иначе сум имал девојки претходно но кон никоја не сум го чуствувал ова што го чуствувам сега.
Sakas zenska da ti bide? :)))

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
WORK IT!
Труди се, шармирај, давај комплименти, шмекај, барај ја :)
Ние тука неможеме спремна равенка да ти дадеме.. :)
Ипак си четврта година, не си муфљуз мал неспособен! Треба да знаеш да ќариш девојка на 18 години :)
Пуштај и се таму, прај и филмови и кажи и дека ти се допаѓа коа ќе насетиш дека е прав моментот..
Не знам каков друг совет може да се даде за ова xD

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
WORK IT!
Труди се, ...
Во никој случај не и кажувај дека ти се допаѓа, штом не си насетил досега дека таа има некои чувства кон тебе и ти мава некои флертови и знаци, шансите ти се нула.
Залудно ќе си расипеш другарство.

Најди си друга срцка, и не се замарај со оваа ќе ја заборавиш за брзо време..

Е сега ако навистина не сакаш да го послушаш овој совет и сакаш да си фураш по твое, тогаш патот ќе ти биде долг и тежок :)

Од мое искуство, секогаш сум имал по неколку што ми се свиѓале одеднаш, и доколку со едната односите не одат нешо јас место да се бедирам, се фокусирам на другата срцка, и секогаш сум топ, не се замарам. Иако секогаш ми останала само една срцка, како предизвик иако не се замарам ја имам во "играта", и после толку години.. прераснува повеќе од предизвик.
Незнам кој ти е стилот, ама јас секогаш сум фурал фраерска кариера, и никогаш не сум дозволил лигавење, и никогаш на типка не сум и кажал дека ја сакам, тоа можам да го изразам на друг по оригинален начин.

А во моите "најтешки" моменти место да ги .. изразувам моите чувства што ми е многу лигаво, кај мене обратно е, јас сум арогантен, и почнувам да ја мразам и тотално да ја исфрлам од предвид (деструктивен).

Правилно или не .. обично секогаш сум го добивал тоа што сум го сакал, па ти колку можеш извлечи нешто од мојов коментар.

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Во никој случај не и кажувај дека ти се допаѓа, штом не си насетил досега дека таа има некои чувства кон тебе и ти мава некои флертови и знаци, шансите ти се нула.
Залудно ќе си расипеш другарство.

Најди си друга срцка, и не се замарај со оваа ќе ја заборавиш за брзо време..

Е сега ако навистина не сакаш да го послушаш овој совет и сакаш да си фураш по твое, тогаш патот ќе ти биде долг и тежок :)

Од мое искуство, секогаш сум имал по неколку што ми се свиѓале одеднаш, и доколку со едната односите не одат нешо јас место да се бедирам, се фокусирам на другата срцка, и секогаш сум топ, не се замарам. Иако секогаш ми останала само една срцка, како предизвик иако не се замарам ја имам во "играта", и после толку години.. прераснува повеќе од предизвик.
Незнам кој ти е стилот, ама јас секогаш сум фурал фраерска кариера, и никогаш не сум дозволил лигавење, и никогаш на типка не сум и кажал дека ја сакам, тоа можам да го изразам на друг по оригинален начин.

А во моите "најтешки" моменти место да ги .. изразувам моите чувства што ми е многу лигаво, кај мене обратно е, јас сум арогантен, и почнувам да ја "мразам" и тотално да ја исфрлам од предвид (деструктивен до даска).

Правилно или не .. обично секогаш сум го добивал тоа што сум го сакал, па ти колку можеш извлечи нешто од мојов коментар.
Ако толку му се допаѓа, нема веќе другарство. Или ќе биде, или нема.
И како тоа да не се труди... Од небо да чека да му падне девојка?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ако толку му се допаѓа, нема веќе другарство. Или ќе биде, или нема.
И како тоа да не се труди... Од небо да чека да му падне девојка?
Мене повеќе од 80% девојките од небо ми паднале.
Од толку типки што сум правел нешто, само неколку јас сум се трудел, и кај тие што сум се трудел најтешко ми успевало.

Ама сето тоа ти е до стилот, популарноста и по тоа по што си познат.

Зошто тој да се труди? Ако таа веќе има некои чувства кон него нели и таа треба да се труди? А да натераш некој да те сака со трудење.. повеќе ќе го исплашиш.

King B

Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Мене повеќе од 80% девојките од небо ми паднале, сериозно.
Од толку типки што сум правел нешто, само неколку јас сум се трудел, и кај тие што сум се трудел најтешко ми успевало.

Ама сето тоа ти е до стилот, популарноста и по тоа по што си познат.
Лесно ви е на вас популарните, од небо ви паѓаат девојки..

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Лесно ви е на вас популарните, од небо ви паѓаат девојки..
Зошо мислиш дека е лесно да немаш предизвик?
Повеќето авантури ми се сведуваат на површински чувства.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Зошо мислиш дека е лесно да немаш предизвик?
Повеќето авантури ми се сведуваат на површински чувства.
Slusajte go deckovo, mene me natera tolku mnogu da se zaljubam vo nego sto ne znaaev kade se naogjam, letav vo oblaci cela, a posle toa me tresna od zemja, me dovede I do stepen na samoubistvo...
Najseriozno, bev negova srcka, ama povekje ne...

NikolaRJK, zosto mi napravi taka srcka moja? :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Slusajte go deckovo, mene me natera tolku mnogu da se zaljubam vo nego sto ne znaaev kade se naogjam, letav vo oblaci cela, a posle toa me tresna od zemja, me dovede I do stepen na samoubistvo...
Najseriozno, bev negova srcka, ama povekje ne...

NikolaRJK, zosto mi napravi taka srcka moja? :D
Ај кога ќе пораснеш ќе ти кажам;)

Г

Грејвдигер

Гостин
Значи вака: Заљубен сум во една девојка што учи со мене, другарка ми е, не многу блиска но сепак ми е. Таа моментално има дечко. Роденден правам за 1 и пол недела, дали да направам тогаш нешто во врска со ова? Девојката ја сакам не само бидејки е убава, има предобар карактер, смешна е, знае да кажи многу интересни работи и сл. Одат многу малце, 2-3 месеци, така да не е ништо сериозно со нејзиниот дечко. Помогнете!
Правило број еден, батали ако е од твој клас.
Продолжете... :)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
I need help ! Веќе 2 месеци сум сама и убаво ми беше, ама последниве 3-4 дена збудалев и очајно ми треба дечко. Сакам да имам сериозна и долга врска која никогаш не сум ја имала, до сега повеќе пати сум пробала да ја имам ама не ми иде. Секогаш кога мислам дека тоа е тоа излегува некој друг-поубав и си викам "поубаво ми е single" и толку од врската (едноставно неможам да имам долга врска, а сакам). Дали ова ми се случува зошто не сум го нашла вистинскиот или пак сум пребирлива ?

И уште нешто .. имам 17 години (невина сум) ама чувствувам потреба за секс и сакам да го направам тоа, но само ако знам дека сум го нашла вистинскиот. Дали сум мала за секс ?
--- надополнето: Sep 23, 2012 4:10 AM ---
Нова сум на страната па ќе ве замолам за совет, имам долга врска од 11 години, го изневерив дечко ми со едно момче со кое долго време разменувавме погледи, го сакам дечко ми најмногу на свет ама се случи што се случи го изневерив само со бацување со ништо друго, ама ме гризе совеста, долга врска доаѓаат периоди на монотонија, караници и сл, што беше пресудното тоа да се случи не знам затоа ве молам за совет, би благодарам
Ако било само бацување, поубаво ќе ти е да не му кажуваш, зошто тоа бацување може да ти растури врска од 11 години. И така во овај случај си ти крива, не му кажувај ништо, зошто полесно ќе се носиш со тоа што те гризе совеста, отколку ако си ја растуриш врската .
Со лесно .

Kajgana Shop

На врв Bottom