¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Ej da, milijonerkite Kim i Paris se glupi <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не мора да биде паметна за да ми биде секси и не е болест глупавоста па да се лечи, јас ќе ја научам како да размислува и ќе биде паметна
.

Ова како некоја контра-тежа на тврдењето дека „интелегенцијата е секси“?
Глупавоста е најголем turn-off, во никој случај не е секси. Ми се случило безброј пати некоја да ми се чини секси, се додека не почне да збори.
DKratko i jasno - NE!дали на мажите им е секси и привлечно тоа кога девојката треска зелени, трепка со очињата и не знае еден асален муабет да направи.
Вака, ги избришав само последните, а сега ќе се допрецизирам.
Значи, не е поентата мажите какви жени сакаат, како се облакаат, дали читаат книги и слични, туку дали на мажите им е секси и привлечно тоа кога девојката треска зелени, трепка со очињата и не знае еден асален муабет да направи. Односно, во последно време преплавени сме со вести за Сораји, Кардашијани, Хилтони и слични појави кои се своевиден феномен и на голем дел од мажите им течат лиги по истоимениве девојки иако трескаат глупости и со ништо не покажале малце ум.
Мене не ми смета, немам ништо против никој, секој има право да си го води својот живот како сака, ама прашањето ми е, дали тоа што одредена девојка се смета за глупава/полесно да се прелаже барем во оние општи општествени рамки е фактор плус за нејзината привлечност или не?
. И да, уште е сингл и уште се жали оти не била глупа.
Сето тоа трепкање со очињата, смешкање, делување како да е изгубена малце во просторот и времето, лигавењето (до одредени граници), изгледањето по малце наивно, невино, незаштитено, ранливо и донекаде детинесто е секси за мажите.
Како може ова да ве привлекува? Најсериозно прашувам. Зошто имате потреба да глумите супериорност?