Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

WOLAND

Messire
Член од
13 септември 2012
Мислења
45
Поени од реакции
22
Науката докажала дека женското не може да биде поштено. Фројд не бил будала кога кажал дека на жените не смее да им се верува, а истотака не смеат да им се доверат деца на чување затоа што ќе ги воспитаат да не бидат поштени бидејќи нели женските се непоштени.
Затоа не ми е јасно зошто барате поштени женски и си го губите времето. Битно е да има 3 дупки да можеш да одбереш каде да пополниш празнина.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
ете кај биле поштените ме сардисаа од сите страни, а ја глуп им верувам на комуњарите и ги чекам пред пошта :pos::pos: од сеа тука ке бркам девојчиња

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Науката докажала дека женското не може да биде поштено. Фројд не бил будала кога кажал дека на жените не смее да им се верува, а истотака не смеат да им се доверат деца на чување затоа што ќе ги воспитаат да не бидат поштени бидејќи нели женските се непоштени.
Затоа не ми е јасно зошто барате поштени женски и си го губите времето. Битно е да има 3 дупки да можеш да одбереш каде да пополниш празнина.
Јас дипломирав на тема Фројд и можам со 300% сигурност да ти потврдам дека Фројд вакво нешто никогаш не кажал.Ниту отприлика.
Единствениот поим по кој Фројд е познат околу истражувањата за жените е хистеријата која за твоја несреќа нема никаква врска со оваа хистерија која нам денес ни е позната (вриштење,плачење итн)

Затоа,другпат без дезинформации и декадентни омаловажувања на спротивниот пол.

WOLAND

Messire
Член од
13 септември 2012
Мислења
45
Поени од реакции
22
Јас дипломирав на тема Фројд и можам со 300% сигурност да ти потврдам дека Фројд вакво нешто никогаш не кажал.Ниту отприлика.
Единствениот поим по кој Фројд е познат околу истражувањата за жените е хистеријата која за твоја несреќа нема никаква врска со оваа хистерија која нам денес ни е позната (вриштење,плачење итн)

Затоа,другпат без дезинформации и декадентни омаловажувања на спротивниот пол.
А зошто тогаш за нечесните машки тие поборницте на Фројд велат дека се израснати од жена. Ајде тоа објасни го.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
не се љутете одма, ја ти кажувам од мои примери, ми имаат девојчиња барано и до 500 евра, и црти за секс, ја сфаќам дека е нормално да си живееш живот на млади години и да експериментираш, али да бараат пари или дрога жално, а ги има многу такви, има и поштени али поретки се у загрозен вид спаѓаат.
пс и да е ѓупка само да има дупка е мотото- се шалам
Може ти си се поставил така да ти бараат пари или црти за секс.Зошто мене никоја ми нема нешто такво побарано?
--- надополнето: 18 септември 2012 во 00:22 ---
А зошто тогаш за нечесните машки тие поборницте на Фројд велат дека се израснати од жена. Ајде тоа објасни го.
Ајде биди поконкретен малку.Кои поборници? Денес има преку 100 правци кои велат дека се следбеници на Фројд.
Сепак испадна дека Фројд не рекол такво нешто?

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
зависи на кој места излагаш, а не сум само ја што ми имаат барано пари, не ми се верува така да сум се поставил

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
зависи на кој места излагаш, а не сум само ја што ми имаат барано пари, не ми се верува така да сум се поставил
Немора да значи дека поштените излагаат на едни места а курвите на други.
Па на крај краева,ако одиш во ВЦ очекувај дека ќе има гомна а не чоколади.(се надевам ми ја сфати аналогијава)

Плус,сакате секс за една вечер од поштени девојки? Или тука збориме за поштени девојки кои по дефиниција не бараат ништо а се ебат со било кого?
Ако сакаш поштено девојче,ќе се запознаеш,па ако ти се чини ок ќе идеш даље со нејзе.Сексот ќе дојде.

Ние сме тие што бараме секс за една вечер,идеме у диско со цел да запознаеме некоја чисто ради секс.
Па и да ја најдеме поштената она ќе избега од нас.

WOLAND

Messire
Член од
13 септември 2012
Мислења
45
Поени од реакции
22
Па на крај краева,ако одиш во ВЦ очекувај дека ќе има гомна а не чоколади.(се надевам ми ја сфати аналогијава)

Плус,сакате секс за една вечер од поштени девојки? Или тука збориме за поштени девојки кои по дефиниција не бараат ништо а се ебат со било кого?
Ако сакаш поштено девојче,ќе се запознаеш,па ако ти се чини ок ќе идеш даље со нејзе.Сексот ќе дојде.

Ние сме тие што бараме секс за една вечер,идеме у диско со цел да запознаеме некоја чисто ради секс.
Многу е добар моментот кога во муабет за поштени женски се бранат ставовите на ватрени феминистки така што ќе се направи аналогија со гомна. Е браво.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Многу е добар моментот кога во муабет за поштени женски се бранат ставовите на ватрени феминистки така што ќе се направи аналогија со гомна. Е браво.
Феминистките се борат за правата на жените во општеството.Не за поштеноста на девојчињата во Македонија.
Ватрените феминистки,како што ти ги нарекуваш, немаат никаква допирна точка со оваа тема поставена од напален и разочаран дон жуан wannabe.Они си имаат други ставови и други тези кои ги застапуваат.

Ти да те прашам,од мајка си израснат?
Или според тебе и она не била поштена и не смеело да и се дозволи да те чува?

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131

изглеа немаш видено каков швалерски живот се живее у скопјево и пошироко

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
незнам дали треба да те интересира, праиме муабет дека се се поретки поштените девојчиња

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
незнам дали треба да те интересира, праиме муабет дека се се поретки поштените девојчиња
Како така генрализираш.Си правел истражување? Немој да звучиш ко Ивона Талевска на Сител коа вика дека Вмро води со 95% :)

Мене незнаеш дали треба да ме интересира.Ок.
Тебе дали треба да те интересира е прашањето.Доколку не те интересира дрога,нема да знаеш колку дилери има во Скопје и пошироко.
Зошто се замараш со тоа какви швалерски животи се живееле?Ако е така,не треба да веруваш на ниедна девојка според таа теза.

Немој да си го градиш мислењето на погрешни/непотврдени „теории“.
Ако ти си налетал на 100 такви има луѓе што не налетале на ниедна можеби.
Може треба да смениш нешто кај себе? (не зборам карактер или такво нешто) туку едноставно,како што ти кажа, местата на излагање,муабетите,луѓето околу тебе.....

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

WOLAND

Messire
Член од
13 септември 2012
Мислења
45
Поени од реакции
22
Феминистките се борат за правата на жените во општеството.Не за поштеноста на девојчињата во Македонија.
Ватрените феминистки,како што ти ги нарекуваш, немаат никаква допирна точка со оваа тема поставена од напален и разочаран дон жуан wannabe.Они си имаат други ставови и други тези кои ги застапуваат.

Ти да те прашам,од мајка си израснат?
Или според тебе и она не била поштена и не смеело да и се дозволи да те чува?
За да ти напишам одговор треба да знам дали си машко или женско. Е сега ме мрзи да барам по архива да читам во кој род си пишувал па ќе претпоставам дека си машко (ми се чини некаде видов машки род). Ако си дама кажи ќе го прилагодам одговорот.

Види ми ги извртуваш зборовите, никаде не пишав ни за правата на жените ниту за напалени дон жуани. Бидејќи не сум лошо расположен нема да ти се потсмевам и ќе ти дадам животен совет. Ако навистина мислиш дека на женско можеш да му веруваш дете тоа е само поради недостаток на улично образование. Остави ти книги, науки, дипломи права, феминистки. Се е тоа убаво на хартија ама треба да знаеш дека на женско нема верување. Ќе те заебе со пријател, ќе ти земе половина од имањето кое си го стекнал, ќе ти опнат алиментациа и уште децата ќе ги труе со лаги против тебе па ќе си чукаш главата од ѕид како си можел така. Е тогаш ќе зборуваш поинаку ама ќе е доцна.
А за личното прашање што ми го постави ќе ти одговорам дека не сум од мајка израснат. Ја имав, но таа не ме израсна и нема никакви заслуги за мојата совршеност.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
За да ти напишам одговор треба да знам дали си машко или женско. Е сега ме мрзи да барам по архива да читам во кој род си пишувал па ќе претпоставам дека си машко (ми се чини некаде видов машки род). Ако си дама кажи ќе го прилагодам одговорот.

Види ми ги извртуваш зборовите, никаде не пишав ни за правата на жените ниту за напалени дон жуани. Бидејќи не сум лошо расположен нема да ти се потсмевам и ќе ти дадам животен совет. Ако навистина мислиш дека на женско можеш да му веруваш дете тоа е само поради недостаток на улично образование. Остави ти книги, науки, дипломи права, феминистки. Се е тоа убаво на хартија ама треба да знаеш дека на женско нема верување. Ќе те заебе со пријател, ќе ти земе половина од имањето кое си го стекнал, ќе ти опнат алиментациа и уште децата ќе ги труе со лаги против тебе па ќе си чукаш главата од ѕид како си можел така. Е тогаш ќе зборуваш поинаку ама ќе е доцна.
А за личното прашање што ми го постави ќе ти одговорам дека не сум од мајка израснат. Ја имав, но таа не ме израсна и нема никакви заслуги за мојата совршеност.
Ти мене ќе ми даваш животни совети?

Јас сум во врска бе пријател 7 години веќе.И ти мене ќе ми кажуваш што и како? За овие 7 години повеќе „другари“ ме имаат заебано,девојката ниеднаш.

Само те молам кажи ми колку години имаш?

Според твојата последна реченица,тебе пријател ти треба помош.Ова го кажувам најискрено и без навредување.Тоа што твојата мајка не те израснала и не била присутна во твојот живот (незнам зошто) кај тебе има несвесно и потиснато чувство на омраза насочен кон женскиот пол во целина.Не си ни прв ни последен.Многу од таквите стануваат педери подоцна во животот или неможат во текот на својот живот да воспостават нормална врска и топло семејство.А не ретко и се случува да силуваат или повредуваат жени.

Те молам не се лути,не беше ова ништо кон тебе лично,туку ти дадов епилог на тоа како излегуваат на крај таквите луѓе.

Затоа,пак те замолувам,кажи ми ги твоите години.И јас не сум пораснат од мајка и сум ги поминал овие размислувања низ кои поминуваш сега ти.

А да беше совршен немаше да дискутираш во темава.Твојата убеденост во совршеноста е негирање на другите аспекти од твојата личност со која несакаш или не си спремен да се соочиш.

Никој не е совршен.

Kajgana Shop

На врв Bottom