- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 3.322
Цена?Се продава
iPhone 4, neverlocked, black, 16GB
4 meseci koristen, bez niedna grebnatinka(kako nov).
Цена?Се продава
iPhone 4, neverlocked, black, 16GB
4 meseci koristen, bez niedna grebnatinka(kako nov).
2500 den?продавам блекбери 8520 користен неполна година
дајте понуда
2500 den?
sto boja e?
Нема да добиеш подобра понуда пријателе, од искуство ти кажувам.--- надополнето: 17 септември 2012 во 20:22 ---
таа понуда ми ја дадоа во мобилара така да фала ама не, а иначе е црн телефонот
Нема да добиеш подобра понуда пријателе, од искуство ти кажувам.
Земи или остави е работава.
ќе оставам тогаш во секој случај фала на понудатаНема да добиеш подобра понуда пријателе, од искуство ти кажувам.
Земи или остави е работава.
Дека рече не мн користен, иначе пред месец дена земав BB 8900 Curve за 2000 денари и тоа добро сочуван со опремата--- надополнето: 17 септември 2012 во 20:22 ---
таа понуда ми ја дадоа во мобилара така да фала ама не, а иначе е црн телефонот
со здравје да си го користиш, али ја го давам за најмалку 50 евра ако не го купат нека седи дома како резерва не ми е хитно да го продавам туку едноставно ми седи вишок, башка само магнетната футрола е некаде 1000 денДека рече не мн користен, иначе пред месец дена земав BB 8900 Curve за 2000 денари и тоа добро сочуван со опремата
и тоа 8900 е повисока класа од 8520-ката
Никогаш не е доцна да се свати дека ајОС е шит Ама има спас затебе, за крале нема...Продавам Ајфон 4С, стар 9 месеци, neverlock, црн. Ако е некој заинтересиран нека ми пише пп, само без замени и со понуда над 400 евра.
Не Блади, за 5ката се спремам, затоа го продавам.Никогаш не е доцна да се свати дека ајОС е шит Ама има спас затебе, за крале нема...
патем колку гига е? и не мислиш дека цената ти е во облаци?
Имам еден пријател американец, ми завршил услуга у животов. ЧЧовекот не е нешо посебно, јаде 4 пици на ден, пие кока кола, мафта со сабја од стар варс и седи под американство биро за невработениНе Блади, за 5ката се спремам, затоа го продавам.
Ако си заинтересиран ќе ти кажам колку гига е, вака не.
Хахаха, добар си 16 гб е, поплаки за цената не примам, фиксна е и мое право е која ќе биде.Имам еден пријател американец, ми завршил услуга у животов. ЧЧовекот не е нешо посебно, јаде 4 пици на ден, пие кока кола, мафта со сабја од стар варс и седи под американство биро за невработени
Ми се јави пред некој ден дека ќе идел навака па да му дадам едно поклонче, нека се израдува.
колку гига?
Џример, премногу е. Му ставаш цена на југо 5 000 евра, искрено. Покрај тоа користен е многуХахаха, добар си 16 гб е, поплаки за цената не примам, фиксна е и мое право е која ќе биде.