Фан Клуб: Барселона

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Moze da si go stavite Sandro Ramirez vo napadot,barem ke imate deep lying forward.:DMi licese na prav golgeter protiv Tottenham.Babunski im go zede skalpot od 77minuta,im go svrtea pametot so uste eden na ovie od Tottenham koi si nemaa poima vo vtoro poluvreme osven preckata na kraj.A inace golmanot od Barca e kikser kako Valdes.Si driblase,dava rizicni pasovi itn.Najverojatno idol mu e Valdes.:pos:Toj crniot desno sto igrase isto mnogu dobro odigra(y) a kapitenceto mi izgledase ponizok od Erl Boykins.:pos:Ama spored mene Martinez ke bide mnogu jak napagac i toa deep lying forward:) .

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Оф оф, мераци од саботна резултатска вечер...2 полувреме не можев да го гледам, излегов со страв дека ќе кикснат, а покасно бев информиран дека тепале 4-1, у таа чест се напив неколку пивца, плус после тоа резултатот на Реал беше вистински priceless....мераци.. :)

Член од
15 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
17
¡Buenos días! Visca el Barca
--- надополнето: 16 септември 2012 во 09:36 ---
Страшен проблем ќе има на таа позиција тимов. Маске слабо функционира, не знам како Сонг би се снашол на тоа место.
Инаку Виља во февруари очекува син, голот го посветил на него
Mourinho : No tengo Equipo ?! хахахахахаха се јави ментално заостанатиот :)

Attachments

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вчера од сите голови најмногу сум се израдувал на 4тиот на Виља.
Мерак ми е кога дава голови човекот, во омилен играч ми прераснува:cuc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Младиве во кладилница само ГГ и 3+.....90% во сезоната така испаѓаат :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Немора годинава Меси да постигне хет-трик, на секоја утакмица нека дава по 2 гола као до сеа :D

Член од
16 септември 2012
Мислења
9
Поени од реакции
13
Вака сеа, ве читам повеќе од четири години ама ме мрзело да се регистрирам и да пишувам мислења. Фан сум на Барселона и годинава не утепаа што нема да пренесуваат Примера. Е сега вчера ја гледав утакмицата на топ снимка. На некој форум се регистрирав и ја гледав на Sport Club Prime. И реал ја гледав во HD (ги кобев и си навивав за Севиља нормално). Се иде овде http://www.balkansport.info/forums/58-Schedule и за секој ден ги има скоро сите утакмици. Што значи и Лига Шампиони може да гледате овде. Со просечен нет од Телекабел воопшто не ми сецкаше.

Што се однесува до Барса, максимално задоволен од тоа како се одвива сезоната. Некако бев сигурен дека оваа сезона ќе биде наша, се врати мотивот за победа и титули, што лани го немаше. Поздрав и нормално Visca el Barca.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пујол ќе го пропушти и натпреварот против Реал!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Вака сеа, ве читам повеќе од четири години ама ме мрзело да се регистрирам и да пишувам мислења. Фан сум на Барселона и годинава не утепаа што нема да пренесуваат Примера. Е сега вчера ја гледав утакмицата на топ снимка. На некој форум се регистрирав и ја гледав на Sport Club Prime. И реал ја гледав во HD (ги кобев и си навивав за Севиља нормално). Се иде овде http://www.balkansport.info/forums/58-Schedule и за секој ден ги има скоро сите утакмици. Што значи и Лига Шампиони може да гледате овде. Со просечен нет од Телекабел воопшто не ми сецкаше.

Што се однесува до Барса, максимално задоволен од тоа како се одвива сезоната. Некако бев сигурен дека оваа сезона ќе биде наша, се врати мотивот за победа и титули, што лани го немаше. Поздрав и нормално Visca el Barca.
А каде се иде да се гледа натревариве? Се регистрирав, и се сеа?

Kajgana Shop

На врв Bottom