Со албанската химна започна академската година во ДУТ

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Ne go dolovi celiot moment , A MaKedonecot sednat po foRumi i faka seeiri :cenzura:
Abe, aj ne samo ti, tuku i site:
se na svetov e pocnato so diskusija, dali vasite mozocinja go razbiraat toa?
Od odma da se ismevalo, zatoa sme kaj so sme sea..
Ne moze ni da se diskutira od vas, poso bilo na forum.Pa sto ako e na forum? Imas li ideja kako od doma site da diskutirame na istava tema na drug nacin, kazi i ke go napraime toa

Ne ste mi jasni, na sekoja tema po eden vakov se pojavue.. pa sto kur koristis forum uopste?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Abe, aj ne samo ti, tuku i site:
se na svetov e pocnato so diskusija, dali vasite mozocinja go razbiraat toa?
Od odma da se ismevalo, zatoa sme kaj so sme sea..
Ne moze ni da se diskutira od vas, poso bilo na forum.Pa sto ako e na forum? Imas li ideja kako od doma site da diskutirame na istava tema na drug nacin, kazi i ke go napraime toa

Ne ste mi jasni, na sekoja tema po eden vakov se pojavue.. pa sto kur koristis forum uopste?
Abe ne zaebavaj kako poceni ti deka se pojavuvam samo po forumi

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Abe ne zaebavaj kako poceni ti deka se pojavuvam samo po forumi
Ccc tolku razbra od cel post, taka? Ti vikam (ne TI), tuku na sekoja tema ima po nekoj vakov, ke se pojavi i ke kaze neso za omalovazuvanje na tie sto diskutiraat i butkanje uste nadole, nadole vo bure gomna, gi povlekuva nadole, razbiras? Posto tamu se naoga. Ima takvi milion.

Ima i moroni na koi sve im e zagovor i vikaat "ete ti, sea nikoj ne misli na BENZINOT, zatoa se slucuva ova"
Znaci ne deka uckive sakale golema albanija, tuku bilo golem zagovor za nikoj da ne misli na benzinot. Eee degeni be..

Ostaj, ima sekakvi moroni, na toa mislev.. nema poenta takov cinizam na sekoja mozna tema povrzana so drzavava. Zaradi toa sme utepani.. megu nas ke se iskoleme. Steta! Toa ni go zlouptrebuvaat site, zaso najlesno za zloupotreba e..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ne go dolovi celiot moment , A MaKedonecot sednat po foRumi i faka seeiri :cenzura:
Јас како гледам на работите како сорос модераторка што би рекол еден член. Имавме едно ѓубре на власт и во моментот кога помисливме дека донесовме човек се ни отиде од раце. Сега мнозинството е некако шлогирано, неколкумина што видоа на каде плови овој брод веднаш изреагираа, за жал поголемиот дел уште како ретардиран блее и од петни жили бара оправдување за секој чекор макар и во уста да им се исерат. Не за џабе првата поделба беше на патриоти и предавници. Сега кога се увиде дека нема капетан во бродот сите ќутат и очекуваат да падне некое решение од небо, а проклето решение никако да падне. Со поговорката ќути има и полошо идеме напред, кон федерализација.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
А ти не сакаш да се соочиш со реалноста.
Реалноста е дека ти не си слушнаал за Призренска лига и нејзините цели, не си слушнал за Голема Албанија, ниту си слушнал
дека Скопје треба да биде главен град во таа Голема Албанија. Проблемот е што прва помисла ти е самода дадеш нешто, што не е твое и од татко ти, а не ти паднало мисла да го одбраниш она што е твое, што е твое право и должност.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Еее , во 2001 да им дадевме дел од териториjата денес ќе беше друга приказна. Скопjе ќе беше наше.
Се надевам ќе дојде ден да ја дадеш твојата куќа и местото каде живееш на некого. За Гевгелија да биде наша, не за друго.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
A ти пишува Never Give Up под аваторот.
Друже тоа е за работи кои самиот можеш да ги смениш и да делуваш врз нив.. Али ова ситуација нема да се подобри никад.. Ќе видиме каде ќе ни биде државата за 100 години..

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Јас како гледам на работите како сорос модераторка што би рекол еден член. Имавме едно ѓубре на власт и во моментот кога помисливме дека донесовме човек се ни отиде од раце. Сега мнозинството е некако шлогирано, неколкумина што видоа на каде плови овој брод веднаш изреагираа, за жал поголемиот дел уште како ретардиран блее и од петни жили бара оправдување за секој чекор макар и во уста да им се исерат. Не за џабе првата поделба беше на патриоти и предавници. Сега кога се увиде дека нема капетан во бродот сите ќутат и очекуваат да падне некое решение од небо, а проклето решение никако да падне. Со поговорката ќути има и полошо идеме напред, кон федерализација.
Prvata podelba tocno bese takva, zatoa sto dpmne rece deka nema da se dade ustavnoto ime, zatoa pobedi na izbori, a plus "sveza" krv dojde, site se zaletaVME. Site! Ne znaevme deka toa sto ne go davaat imeto, nema da preci da ja dadat teritorijata taka lesno
Super sto ne go davas imeto, ali sto kur ke ti e ime, ako teritorija nemas,
sto sakaat pravat ej, bukvalno, utepaa deca-baraa da gi oslobodat ubijcite, skoli menuvaat,himni peat,brkaat makednci, tepaat, gazat, nema apsenje nema sudenje, nikoj niso ne zbori za toa.. itn...

Najgolemoto zaletuvanje bese subliminal message: "ne go davame imeto" nie go razbravme kako: cesen patriotski potez, a ne kako:
"nema da go dademe imeto, ama ke dademe se drugo"
Eeeej, gi pustija haskite slucai, t.e. gi AMNESTIRAA..

Stvarno vo tezok ocaj sme.. nema za koj da se glasa, a dvete partii imaat mn glasaci redovni, znaci ni bojkot ne pomaga..

S

Sheldon Cooper

Гостин
Се надевам ќе дојде ден да ја дадеш твојата куќа и местото каде живееш на некого. За Гевгелија да биде наша, не за друго.
Да, тоа го сториjа 90% од македонците од Чаир, останав уште jас предавникот. Но без грижи, ќе им го дадам и моjот стан кога ќе доjде време за тоа.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
Пак ќе речам, банана-држава со ретардирани политичари.
А всушност, што се учи на тој ДУТ има врска со факс или им служи на Албанците за штанцајне дипломи за високи вработувајна во државна служба?

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Сега е на мода тоа да ти пишува дека си патриот а да имаш бугарски пасош али ти ипак се чукаш у гради као демек си горд македонец :D
Значи некој ако има бугарски пасош тоа го прави бугар? хахах.. Смешни сте ми бе.. Немаат сите пари оставено од родителите,не се сите разгалени детишта па да можат да пребираат.. Ако мене ми се пружи шансата за работа во странство одма би ја прифатил.. Но тоа нема мене да ме направи помал македонец.

Лесно му е на тој што има да јаде гом*а на тој што нема.. Смени ситуација да те видам што би бирал празен стомак и горд патриот или да си го живееш животот нормално како другите.. Т.е што има вас да ви објаснувам и така се знаете..

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Не била тоа албанската државна химна, бе. Сте се збуниле вие.
Била "химна на знамето", а знамето нели "не е албанското државно" - туку на Албанците.:cuc:
Не се они криви што сите Албанци имаат исто знаме и "химна за знамето".. А најмалку се криви што ние немаме јајца, па во очи не под*буваат.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ако добијам за возврат и јас таква куќа од другата страна,зашто да не.....
Цела Македонија е заложник на Тетово,Гостивар,Дебар.....
Да ги истераш од таму не можеш,да ги асимилираш никако,да ги направиш лојални граѓани уште помалку.....кај и да е ќе си ги земат,а што порано се случи тоа,помалку ќе можат да приграбат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Да, тоа го сториjа 90% од македонците од Чаир, останав уште jас предавникот. Но без грижи, ќе им го дадам и моjот стан кога ќе доjде време за тоа.
Да, мило ми е.
За разлика од тебе во Тетово, Гостивар, Дебар и останатиот дел од државава од кој се одрекувате живеат македонци кои немаат каде да идат на друго место. Се надевам дека еден ден навистина ќе се отцепи тој дел од републикава па бар нема да ги слушаат ваквите длабокоумни мисли на луѓето кои ги сметаат за свои сонародници.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Кај се сега јунаците од МОС..Бурно ја следат ситуацијата..< Пази тоа..
ПФфффффффф..
Еј ама дечки,една утеха за вас...Во скоро време нема повеќе да имате вакви нервози.. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom