Сигурно не се луди да сменат неколку играчи. Таква вест можи само од неписмен новинар да дојди. Има смисла да се ротира некој шо е изморен ама да му ги пуштиме децата на Џенова како шо преувеличваат по порталиве тешко.Јас уште од старт разбрав дека ќе важи за сите натпреварувања забраната за Конте, изненаден сум што дури сега излегува ова како информација. Сепак очекувам да се укине или најмалку да се намали казната на следното судско рочиште.
Друга работа , читам Карера (Конте) вели дека нема да менува многу во тимот, иако сите портали вадат состав со 3-4 измени... Мене лично ме плаши да се прават многу промени во стартниот состав, сепак Џенова е незгодна екипа, поготово на домашен терен. Мерак ми е за Касерес што се враќа, во предсезоната беше одличен, нека одмара Лихштајнер за среда.
овај е составот шо според мене треба да излези денес и да покушат да ја решат утакмицата уште во прво полувремеTuttosport најавува:
BuffonBarzagli--Bonucci--CaceresLichteiner--Vidal--Pirlo--Marchisio--GiaccheriniMatri -- Vucinic
14:13 - La formazione ufficiale della Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Matri, Giovinco.овај е составот шо според мене треба да излези денес и да покушат да ја решат утакмицата уште во прво полувреме
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=170349&part=sportsДавајте стримови пред почеток на утакмица,не планирам Гоче да го гледам