Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јасно беше ова де, шо се замарате. Само прашање на време беше.
Жалбата во Кони ќе се разгледва на 21ви ако добро памтам.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Јас уште од старт разбрав дека ќе важи за сите натпреварувања забраната за Конте, изненаден сум што дури сега излегува ова како информација. Сепак очекувам да се укине или најмалку да се намали казната на следното судско рочиште.
Друга работа , читам Карера (Конте) вели дека нема да менува многу во тимот, иако сите портали вадат состав со 3-4 измени... Мене лично ме плаши да се прават многу промени во стартниот состав, сепак Џенова е незгодна екипа, поготово на домашен терен. Мерак ми е за Касерес што се враќа, во предсезоната беше одличен, нека одмара Лихштајнер за среда.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас уште од старт разбрав дека ќе важи за сите натпреварувања забраната за Конте, изненаден сум што дури сега излегува ова како информација. Сепак очекувам да се укине или најмалку да се намали казната на следното судско рочиште.
Друга работа , читам Карера (Конте) вели дека нема да менува многу во тимот, иако сите портали вадат состав со 3-4 измени... Мене лично ме плаши да се прават многу промени во стартниот состав, сепак Џенова е незгодна екипа, поготово на домашен терен. Мерак ми е за Касерес што се враќа, во предсезоната беше одличен, нека одмара Лихштајнер за среда.
Сигурно не се луди да сменат неколку играчи. Таква вест можи само од неписмен новинар да дојди. Има смисла да се ротира некој шо е изморен ама да му ги пуштиме децата на Џенова како шо преувеличваат по порталиве тешко.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.139
Кога ќе размислам подобро, треба Конте/Карера да одмори некој играч. Барзаљи, Пирло, Келини, Маркисио треба да се одморат. Денес сум сигурен дека ќе игра ПДЧ на местото на Азамоа, а верувам дека и Исла ќе влезе од клупата на местото на Лихт. Мора да се штедат најаките фудбалери во тимот, а треба да им се даде шанса и на тие од клупата. Па фала богу нека изиграат денес Џакерини, Мароне, Де Чеље, Погба, Матри ( па и да изгубиме нема да ми биде криво, не е крај на сезона па да се игра секој натпревар ко да е последен ) итн. и така знаеме дека ќе дремат на клупа на дуелот со Челзи. Мора на најдобар начин да се користат замените, верувам дека Конте/ Карера ги држат конците во тимот за вакви случаеви, сепак тие најдобро знаат како е да се игра во ЛШ :гик:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Sky најавува:

Buffon
Bonucci--Lucio--Barzagli
Lichteiner--Marchisio--Giaccherini--Pirlo---De Ceglie
Matri ---- Vucinic
Tuttosport најавува:​
Buffon
Barzagli--Bonucci--Caceres
Lichteiner--Vidal--Pirlo--Marchisio--Giaccherini
Matri -- Vucinic
Gazzeta најува:​
Buffon
Lucio--Bonucci--Chiellini
Leichteiner--Marchisio--Pirlo--Giaccherini--De Ceglie
Matri--Vucinic
Според составиве единствено „сигурни“ првотимци се: Вучинич,Матри,Пирло,Џакерини,Бонучи и Лихштајнер.​

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Давајте стримови пред почеток на утакмица,не планирам Гоче да го гледам

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Tuttosport најавува:

Buffon
Barzagli--Bonucci--Caceres
Lichteiner--Vidal--Pirlo--Marchisio--Giaccherini
Matri -- Vucinic

овај е составот шо според мене треба да излези денес и да покушат да ја решат утакмицата уште во прво полувреме

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Песнава е прејака,ако некој добро знае италијански ако не му е тешко нека ја преведе

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
овај е составот шо според мене треба да излези денес и да покушат да ја решат утакмицата уште во прво полувреме
14:13 - La formazione ufficiale della Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Caceres, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie; Matri, Giovinco.
A disp.: Storari, Lucio, Pogba, Vucinic, Bendtner, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Quagliarella, Isla, Rubinho, Marrone. oficialniot sostav

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
NAPRED JUVE!!!

Mora da gi pobedime ovie ..Dobar sostav , FORZA GIOVINCOOOOOOOOOOOO

A da vidish koi se REZERVI lele :D STRASHEN TIM IMAME :P AJDEEEEEEEE

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Има некој најдено стрим?

Инаку и со измените во составот очекувам победа, нема лабаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom