Илјадници луѓе на Бугар Планина чекаат да бидат спасени од вонземјаните на 21-ви декември

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Ајде очекувајте филм во наредниве 2 недели со имe How the Aliens Saved the World, и нормално најгледан филм ќе биде и ќе има сигурен профит од ваквите како вие :ROFLMAO:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113

povekje ovde http://www.ufosightingsdaily.com/2012/03/2nd-ufo-sighting-in-bugarach-france.html
--- надополнето: 15 септември 2012 во 20:37 ---
Локалните жители во околината на францускиот врв веќе ги забележуваат дојденците кои дошле да се спасат од крајот на светот. Тие шетаат во бели долги кошули, а некои и голи.
okolu lokalnoto naselenie
izjavile deka dokolku na 21.XI - im dojdat 10.000 zabegani ke mora da pobaraat pomosh od armijata:pos:da gi spasuva

"If tomorrow 10,000 people turn up, as a village of 200 people we will not be able to cope. I have informed the regional authorities of our concerns and want the army to be at hand if necessary come December 2012."

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/8217001/French-village-which-will-survive-2012-Armageddon-plagued-by-visitors.html

?

..........

Гостин
Можда не им е гајле што мислат медиумите и јавноста за нив, ке јадат трипови и ке уживат во колективен транс и медитација..

Вонземјаните а дошле а не, и така ништо не бива од оваа држава..:icon_lol:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Да,да.Вонземјаните немаат попаметна работа,па ќе земаат луѓе на својата планета.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
А што ќе се случи на 21 дек. А да,тоа ќе биде петок,како и секој петок ќе има семеен ручек ќе јадеме грав е тоа вистинска гурманска апокалипса;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Слабо ја прскале годинава, лош филм.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Скоро 5,6 миљарди луѓе веруваат во некое надземско битие, што го креирал светот и универзумот и се се случува зашто тоа битие така сака. Што ги прави полуди овие?

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Од кој спасители бе какви вонземјанци на 22 декември ако не се случи тоа нешто , да те мочам после од тераса бива:D ?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Остави ми парите да ти ги чувам , за секој случај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom