Samurai Jack
Penspinner
- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 3.659
- Поени од реакции
- 8.660
Ајде очекувајте филм во наредниве 2 недели со имe How the Aliens Saved the World, и нормално најгледан филм ќе биде и ќе има сигурен профит од ваквите како вие
okolu lokalnoto naselenieЛокалните жители во околината на францускиот врв веќе ги забележуваат дојденците кои дошле да се спасат од крајот на светот. Тие шетаат во бели долги кошули, а некои и голи.
Од кој спасители бе какви вонземјанци на 22 декември ако не се случи тоа нешто , да те мочам после од тераса бива ?и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Остави ми парите да ти ги чувам , за секој случаји ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
веќе се имам договорено сориОстави ми парите да ти ги чувам , за секој случај
хмм ...сеа куриозити ги бара марасовците коа че ги најде ќе им соопшти дека иде крајот и ќе дојдат по васвеќе се имам договорено сори