Ветеринарно катче

Член од
26 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
57
Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Dodaj vo hranata biotin,kako i B-komplex,a mozno e toa da go pravi od nervoza,melanholija najdi mu partner.:) Ne sum mnogu zapoznaen so ptici ova e najpovrsinsko nesto sto moze da ti kazam.
Tи благодарам, се работи за пар нимфи кои ги обажавам стари се околу 15 години, не знам што им е ги губат пердувите сами ги корнат. едната ги корне до крварење
Се мислам дека е тоа што кај мене дома зимно време е претопло, но се сомневам да не се болни.
Едната почна да ги губи пред три години, а втората пред една година.
Што е тоа биотин?

Член од
26 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
57
Tи благодарам, се работи за пар нимфи кои ги обажавам стари се околу 15 години, не знам што им е ги губат пердувите сами ги корнат. едната ги корне до крварење
Се мислам дека е тоа што кај мене дома зимно време е претопло, но се сомневам да не се болни.
Едната почна да ги губи пред три години, а втората пред една година.
Што е тоа биотин?
Toa e vitamin od grupata B-complex mozes da go najdes vo humani apteki,i pomaga vo operduvanje

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
1
http://www.veterina.com.mk/ , фирма за продажба на ветеринарни лекови, храна за добиток, отрови против штетници (специални ампули за кучиња и мачиња против болви и крлежи), вакцини, плус може да ги контактирате за секаков вид совети...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Вчера вечер околу 2-30 ја поврати :)
Епа немаш гајле :)
Само не ми е јасно како по ѓаволите успеа да ја голтне.Ти мачката вегетаријанец да не ја правиш,со маcлинки ја храниш? :D :D

Г

Гучи

Гостин
Епа немаш гајле :)
Само не ми е јасно како по ѓаволите успеа да ја голтне.Ти мачката вегетаријанец да не ја правиш,со маcлинки ја храниш? :D :D
Свашта јаде, а на маслинки свршава :D иначе ја ги чистам од коски коа му давам, али ова мајка ми коа јадеше и украде една коска од тањирот и ја голтна :pos:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Свашта јаде, а на маслинки свршава :D иначе ја ги чистам од коски коа му давам, али ова мајка ми коа јадеше и украде една коска од тањирот и ја голтна :pos:
хаха,мојов па на колачи и на варени тикви :pos:
А и пизда му матер,се научи како да си отвори врата да си влезе.Ќе рипне на кваката,ќе си обеси на нејзе,ќе си отвори и ќе си влезе.од куче е попаметен бе,срце :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
Препарат за крлежи? Ама ефективен, се работи за едно куче го чуваме во маало, денес приметив има 5-6 крлежи на стомакот, капки не му ставам, оти пред 2 месеца му ставив и гледам пак закачило, значи не се ефикасни...

SaltNPepa

Other's envy, owner's pride!!!
Член од
14 септември 2012
Мислења
1.945
Поени од реакции
2.523
Mislam deka Neopetroidot ke vi pomogne, I potoa ampula za zastita.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Препарат за крлежи? Ама ефективен, се работи за едно куче го чуваме во маало, денес приметив има 5-6 крлежи на стомакот, капки не му ставам, оти пред 2 месеца му ставив и гледам пак закачило, значи не се ефикасни...
Неостомосан ампула,можеш да ја купиш од Автокоманда од ветеринарната болница,200 денари е.
Се раствара во литро вода,и се бања кучето цело,освен глава притоа пазејќи да не му влезе во очите и да не се лиже,ќе треба да го држиш два-три саата,ама па затоа за некој 1-2 дена ќе видиш како се сушат крлежите и паѓаат :)

К

Кнез Мишкин

Гостин
Неостомосан ампула,можеш да ја купиш од Автокоманда од ветеринарната болница,200 денари е.
Се раствара во литро вода,и се бања кучето цело,освен глава оритоа пазејќи да не му влезе во очите и да не се лиже,ќе треба да го држиш два три саата,ама па затоа за некој 1-2 дена ќе видиш како се сушат крлежите и паѓаат :)
Фала ти :), ампулата не му бега изгледа, а има некој прашок за оваа цел?

Kajgana Shop

На врв Bottom