Илјадници луѓе на Бугар Планина чекаат да бидат спасени од вонземјаните на 21-ви декември

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Повеќе од 20.000 лица веќе се преселиле на планинскиот врв Пик Де Бугараш на југот од Франција, за кого веруваат дека претставува дом на вонземјаните и ќе бидат спасени за фамозната Апокалипса најавена за 21-ви декември годинава.

Според проценките, се очекува до „судниот ден“ на Пик Де Бугараш да пристигнат повеќе од 10.000 лица кои го следат култот.

На 21-ви декември 2012 според календарот на Маите завршува одбројувањето на голем временски циклус и настапува крај на светот. Верувале или не, илјадници луѓе во светот веќе се подготвуваат за овој датум.

Во март оваа година на Ју Тјуб беше поставено видео за наводно присуство на вонземјаните на овој планински врв.

Локалните жители во околината на францускиот врв веќе ги забележуваат дојденците кои дошле да се спасат од крајот на светот. Тие шетаат во бели долги кошули, а некои и голи.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
колективно самоубиство -Бугараш 2012

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Замисли не се случи ништо на 21-ви Декември...Со кој срам ќе слегнат од таа планина на 22-ри не ми е јасно. Ебате менталната раја...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.794
Овие се пола џаболебари, пола лековерни. На 21 декември се знае шо ќе биде, у сите вести и весници ќе се трола дека едвај се крпи за да има нешто во новогодишната кошничка, а уствари веќе сите ресторани низ државата ќе бидат резервирани за нова година.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Ако не бидат спасени ? Ќе скокнат ли од највисокиот врв на планината.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
и ја ќе одам. Вие ако не верувате немојте да зборувате напразно ! Со сигурност ќе се случи нешто и тоа е единственото место каде може да се спаси човечкиот род. Не нарекувате малоумни и лековерни но на вас ви се ближи крајот не на нас ! 22 Декември.. нема да има ниту весници ниту ресторани во кои ќе се слави Нова година бидејќи нема да има нова година. Оваа е последната, простете се со вашите најблиски на време !
кој сака да се спаси и да не погине во огромната апокалипса треба да отиде на планината и да се помоли за помош од нашите спасители вонземјанци !
и ќе ве замолам оние кои пијат лекарства како мене да не ги пропуштаат дозите оти ќе јадат гомна по теми како мене. шо ми требаше да не пијам апче сабајле...
Ќе има Вајрлес горе?Ако нема џабе да не ми биде патот

Kajgana Shop

На врв Bottom