Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Никој не ја гледа Parenthood, па не сте и направиле ни тема, срам да ви е :D

Серијата ми е предобра, еве веќе 4. сезона не престанува да ме воодушевува. Предобра семејна и релаксирачка драма.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шерлок Холмс аген.
Уште колку верзии ќе добие којзнае....и онака нема ншто макеоднско може да се направи македонска верзија, сега да живее во Скопје :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Американциве никако покусо да не останат. А и Вотсон женско ... :eek:
Глупости живи. Нејќеле да наликува на она на ББЦ па тресат зелени. Ова јас никогаш не би го гледала.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Глупости живи. Нејќеле да наликува на она на ББЦ па тресат зелени. Ова јас никогаш не би го гледала.
Да не судиме пред време, ама нема смисла да се става во иста реченица со онаа од ББЦ. Али јебеш га, мора Шерок да го спаси Њу Јорк. Кладба дека до трета епизода Шерлок ќе ја клецни Вотсон. :ROFLMAO:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да не судиме пред време, ама нема смисла да се става во иста реченица со онаа од ББЦ. Али јебеш га, мора Шерок да го спаси Њу Јорк. Кладба дека до трета епизода Шерлок ќе ја клецни Вотсон. :ROFLMAO:
Мислам дури е прелесно за да типуваме. Ќе има сексуална тензија меѓу ликовите, ќе бидат како Харви и Дона од Suits, па мерење меѓу себе кој е подоминантен итн итн. Мислам женско во улога на Вотсон. Сериозно, глупости.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тука кога сме кај тоа дека не остануваат покусо.
Што стана со американската верзија на Only fools and horses?
Одамна немам ништо прочитано, знам дека ги одбраа актерите и тоа е последно што го прочитав.
ping beneamata

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Сега го гледав тоа клипчето на имдб за новава Шерлок. Мех, тапа. Нека ја откажат со време.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ќе ја тераат како Икс Фајлс и никогаш нема да се плеснат, или пак ќе ја направат лезбејка.
Има некој гледано епизода од чудово? Мене не ми се дава дури ни шанса на вакво нешто.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ќе ја тераат како Икс Фајлс и никогаш нема да се плеснат, или пак ќе ја направат лезбејка.
Има некој гледано епизода од чудово? Мене не ми се дава дури ни шанса на вакво нешто.
Нема ништо излезено од серијата, пилотот е на 27 ми месецов.

Kajgana Shop

На врв Bottom