Ф
Фил Ајви
Гостин
Are you having a laugh?extras има ептен смешни моменти
Are you having a laugh?extras има ептен смешни моменти
He's having a goAre you having a laugh?
Глупости живи. Нејќеле да наликува на она на ББЦ па тресат зелени. Ова јас никогаш не би го гледала.Американциве никако покусо да не останат. А и Вотсон женско ...
Да не судиме пред време, ама нема смисла да се става во иста реченица со онаа од ББЦ. Али јебеш га, мора Шерок да го спаси Њу Јорк. Кладба дека до трета епизода Шерлок ќе ја клецни Вотсон.Глупости живи. Нејќеле да наликува на она на ББЦ па тресат зелени. Ова јас никогаш не би го гледала.
Мислам дури е прелесно за да типуваме. Ќе има сексуална тензија меѓу ликовите, ќе бидат како Харви и Дона од Suits, па мерење меѓу себе кој е подоминантен итн итн. Мислам женско во улога на Вотсон. Сериозно, глупости.Да не судиме пред време, ама нема смисла да се става во иста реченица со онаа од ББЦ. Али јебеш га, мора Шерок да го спаси Њу Јорк. Кладба дека до трета епизода Шерлок ќе ја клецни Вотсон.
oh, morning boss.....
Ќе ја тераат како Икс Фајлс и никогаш нема да се плеснат, или пак ќе ја направат лезбејка.Да не судиме пред време, ама нема смисла да се става во иста реченица со онаа од ББЦ. Али јебеш га, мора Шерок да го спаси Њу Јорк. Кладба дека до трета епизода Шерлок ќе ја клецни Вотсон.
Нема ништо излезено од серијата, пилотот е на 27 ми месецов.Ќе ја тераат како Икс Фајлс и никогаш нема да се плеснат, или пак ќе ја направат лезбејка.
Има некој гледано епизода од чудово? Мене не ми се дава дури ни шанса на вакво нешто.
Morning Dona, now go away and make me some coffee!oh, morning boss.
Morning Dona, now go away and make me some coffee!