ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Нема нишо. Утре ке пробам да се упишам ке ја позамарам Донка да појасни коа ке има распореди и слично. Некои викаат само бруцошите од 17, ние од 24ти другите ама ке видиме
Ај види прашај па ако не ти е тешко пиши овде :)Мене некако сумливо ми да одам после 15ти дан ми речет неможит зш нигде немат официјално дека се продолжвит.И нека кажат распоред и кога почвиме:cautious:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Abe, na ona soopstenieno na stranata sto e ne pisuva deka treba potvrdata od praksa sto e?!?
Treba ili ne treba? Upm jas ja izgubiv :(

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Ае у пм забораив да прашам................. мн беше гужва , пред тоа полагав се пореметив .. не бев кај Донче, кај Зорче бев =D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добро шо е па толку битно кога се почнува, немора на првите часови да идете... :D

Член од
12 август 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
dali nekoj znae na 17 vo kolku sato treba da bidime na fax posto na stranata nema niss za pravniot bitola ako znae nekoj neka me izvesti odnapred blagodaram

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Ај некој информација колку би коштало есеј во казнена 500 или 1000?
Бвд. годинава касно со распореди, обично први ни ги даваат распоредиве, ама годинава слабо некако ::)

Член од
2 април 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали има некој информација во колку саат се почнува од понеделник ( за бруцоши)?, вртев на бројот на студентски прашања од страната и никој не ми се јавува. Поздрав

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Дали има некој информација во колку саат се почнува од понеделник ( за бруцоши)?, вртев на бројот на студентски прашања од страната и никој не ми се јавува. Поздрав
Секоја група си почнува во различно време, ама пошто не знаете кој во која група е, биди си во 8 саат на факултет. Ќе има истакнато листови за тоа кој во која група е и распоредот ќе си го видиш таму, а деновиве треба да биде истакнат и на интернет страницата.
Поздрав

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ќе кажите по некој збор за професориве Лазаревска,Каракамишева,Фрчкоски,Георгиевски?:icon_lol:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Абе дечки да прашам...у 3 семестар формираат нови групи или? пошо у 1 сем. имаше 5 групи, а сеа за 3 сем. распоред има само за 4?

Kajgana Shop

На врв Bottom