Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Super.Fala decki za upatuvanjeto.E sea uste nesto ne mi e jasno.Dali offline profilot sto imam 6000 poeni na nego ke mi gi smeta za validni, sto igrici najcesto igrate online najcesto?Ja sum obolen po mortal kombat i fifa street. :)

Друже, најпаметно ти е да направиш нов профил и со него да играш онлајн.

Поените ги смета и ти важат online, ама најубаво е да си имаш посебен профил за онлајн играње на кого ќе имаш помалце игри него цела пиратска колекција. :)

П.с. Мортал Комбат премногу лагува онлајн, иначе имам другарче ако сакаш да се пресметате.

Јас лично играм само Top Spin 4.

Super.Fala decki za upatuvanjeto.E sea uste nesto ne mi e jasno.Dali offline profilot sto imam 6000 poeni na nego ke mi gi smeta za validni, sto igrici najcesto igrate online najcesto?Ja sum obolen po mortal kombat i fifa street. :)
Како што рече мац имај посебни профили за цела пиратска колекција и за игри што планираш онлајн да ги играш. Поените и онака не ти вршат никаква работа. Ја имам Mortal Kombat ама не сум играл онлајн незнам како е. Најчесто онлајн играм Mass Effect 3 и WRC/Dirt3, сум пробал MW3/Black Ops ама не ме бива за FPS на конзола, единствено World at War Zombie мод терам :)

Да ќе ти бидат валидни али за ништо не користат :) За мортал комбат незнам пошто немам играно, а фифа стрит играм и јас офлајн, за онлајн ти бара пас, значи мора оригинал или да купиш пас или да најдеш некако :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:45 ---
Adnete me na skype koj saka,za da se dogovorime da igrame timski,igri so krvoprolevanje :P :) toni_psycrime :skype nick

пиши го лајн јузернејмот, или адни ме "thacasper" па ќе видиме кој што игра :)

Да ќе ти бидат валидни али за ништо не користат :) За мортал комбат незнам пошто немам играно, а фифа стрит играм и јас офлајн, за онлајн ти бара пас, значи мора оригинал или да купиш пас или да најдеш некако :)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:45 ---

пиши го лајн јузернејмот, или адни ме "thacasper" па ќе видиме кој што игра :)
te adnav na skype thacasper :)

Како да ја извадам демо верзија од фифа 13..ми пишува дека може да се вади од маркетплејс ама одам таму и нема ништо..само да дадам rate :))

Moze na Hakuvan Xbox 360 da igram Originalni igri???
--- надополнето: 16 септември 2012 во 18:27 ---
I dali moze da ogram vo 3D na 3D TV??

Првото да, второто незнам, имам пробано, неможев да најдам 3D игра...

Како е хакуван? Во принцип можеш. А 3D можеш ама зависи од игрите. Еве ти листа овде.

Ако некој дојде до торент од ПЕС 2013 нека пише во инбокс, почнаа да излагаат ривјус од веб страни и магазини, кај и да е ќе ја залепи некој на торент...

moze nekoj da mi pise kako da igram forza ama 2 cd da go igram :D pisuva samo install disc 2 ? :D inace cipuvan e xbox nema hard xD

Aha ;D a prodava nekoj 20 gb hard ? gleam po net izgor se :D 80-90 dolari kaj nas poise idat ako ima nekoj neka pise

Ако имаш некое УСБ можеш да ставиш, мислам дека 8 ГБ ќе ти заврши работа за форца, а можда и помало, не ми текнува точно колку инсталира. Само да ти е компатибилно УСБ-то. Јас така користам едно од 16 ГБ пошто ХДД-то ми е само 20

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom