Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
oooj. Ako mozes da doobjasnis za ovie dvete poveke, mislam, ako moze, a i ne mora
You may not be able to visit this page because of:
Stranicata aiesecskopje.org.mk izgleda ne postoi
- an out-of-date bookmark/favourite
- a search engine that has an out-of-date listing for this site
- a mistyped address
- you have no access to this page
- The requested resource was not found.
- An error has occurred while processing your request.
![]()
http://wizzair.com/ na primer. Eftino i bezbolno.Постојат други органиации каде на поедноставен начин може да се замине во Европа.
http://wizzair.com/ na primer. Eftino i bezbolno.
Нема тука конкуренција, се е плакнење очи, вака-така, секогаш истите 5 души шетаат сегде, а заради тоа лажат еден куп луѓе, на пракса Холандија ќе ве носиме, во Дизниленд, на Монт Еверест за 20 денари. Прочитана приказна. Знам една колешка две години беше активна во аиесек, вени и се проширија од стоење на штанд, Скопје го шеташе по три пати на ден флаери да дели, за што - за џабе.Не знам во АИЕСЕК како е точно, ама според муабети конкуренцијата е огромна, се собираат поени од активно учество и дури потоа се гледа дали имаш шанси да заминеш некаде на пракса, настан или слично. Постојат други органиации каде на поедноставен начин може да се замине во Европа.
Tocno e deka nema fajde. Edinstveno moze da dojdes do nekoj bedz ili privezok, penkalo, edno kafe i edna casa sok na nekoja prezentacija, kade ke mora cel den da si na noga na nekoj stand, dodeka nekoj pozadi pere pari, a decava (studentite) pojma si nemaat kako i zoshto seto toa se slucuva.
Имаме одредени технички проблеми со страната, додека не се среди се околу АИЕСЕК Скопје може да најдете на нашата фан страна www.facebook.com/aiesecskopje
Нема тука конкуренција, се е плакнење очи, вака-така, секогаш истите 5 души шетаат сегде, а заради тоа лажат еден куп луѓе, на пракса Холандија ќе ве носиме, во Дизниленд, на Монт Еверест за 20 денари. Прочитана приказна. Знам една колешка две години беше активна во аиесек, вени и се проширија од стоење на штанд, Скопје го шеташе по три пати на ден флаери да дели, за што - за џабе.
Не знам во АИЕСЕК како е точно, ама според муабети конкуренцијата е огромна, се собираат поени од активно учество и дури потоа се гледа дали имаш шанси да заминеш некаде на пракса, настан или слично. Постојат други органиации каде на поедноставен начин може да се замине во Европа.
Лидер не се станува , лидер се раѓа. Јас сум роден како лидер , така да немам потреба од вашата организација![]()