Еј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција...Не им давам пари на стоките!
НемамЕј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција...
Ај да не се издавам многу многу... да не чита некој цајкан![]()
Мене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.Има некоја информација за тоа од кога ќе почнат електронски да се полагаат тестовите ?од утре почнувам 5 дена со теоретскиот дел па после со градска да ги земам набрзина часевите и да полагам.. се надевам од прва се ќе поминам.
Дај ми мејл и ќе ти ги пратам, инаку ја малце забавив со часевиве 60% ги имам земено и со црвен крст завршив па кај и да е наредната недела или најкасно подругата ќе ги полагам тестовите па се ако биде како што треба и полигон/градскаМене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.
П.С. АКо ги имаш тестојте во РС, пушти ми ги по ПП оти и јас сега полагам
Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски патЈас полагав вчера, и се поминав од прва (тестови, полигон, градска) без врскиСега чекам понеделник да си земам потврда и да возам
Инаку како што разбрав од инструкторот, можно е сега од 1ви да ги пуштат електронските тестови![]()
И што ако наполниш 17 кога на 18 се полага?Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат![]()
На 17год. можеш да ги возиш часевите, лекарско, прва помош, а кога ќе наполниш 18 треба да полагаш тестови, полигон и градскаТаман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат![]()
11,14,17 мислам беа ама прашај си пак во авто школаКои тестови беа со грешки и не треба да се учат ? Знам 11ти е сигурно ама уште кои 2 други да не ги учам за џабе ?