Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Брат ми плати лекарско во дебар 2500 во државната болница

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Не им давам пари на стоките!
Еј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција... :cool:
Ај да не се издавам многу многу... да не чита некој цајкан :D

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Еј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција... :cool:
Ај да не се издавам многу многу... да не чита некој цајкан :D
Немам :)! Ако одам знам дека ќе направам скандал, на неправда знам да се карам, а и по некој шамар да лета! :sneaky:

М

Мартин`

Гостин
Има некоја информација за тоа од кога ќе почнат електронски да се полагаат тестовите ? :) од утре почнувам 5 дена со теоретскиот дел па после со градска да ги земам набрзина часевите и да полагам.. се надевам од прва се ќе поминам.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Има некоја информација за тоа од кога ќе почнат електронски да се полагаат тестовите ? :) од утре почнувам 5 дена со теоретскиот дел па после со градска да ги земам набрзина часевите и да полагам.. се надевам од прва се ќе поминам.
Мене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.

П.С. АКо ги имаш тестојте во РС, пушти ми ги по ПП оти и јас сега полагам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер, фалете се по форуми дека возите без дозвола и не ве фатиле, кога ќе почнат секоја втора кола да ја запираат ќе видите како ќе ве фатат.

М

Мартин`

Гостин
Мене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.

П.С. АКо ги имаш тестојте во РС, пушти ми ги по ПП оти и јас сега полагам
Дај ми мејл и ќе ти ги пратам, инаку ја малце забавив со часевиве 60% ги имам земено и со црвен крст завршив па кај и да е наредната недела или најкасно подругата ќе ги полагам тестовите па се ако биде како што треба и полигон/градска :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Јас полагав вчера, и се поминав од прва (тестови, полигон, градска) без врски :cool: Сега чекам понеделник да си земам потврда и да возам :D

Инаку како што разбрав од инструкторот, можно е сега од 1ви да ги пуштат електронските тестови :)

М

Мартин`

Гостин
Кои тестови беа со грешки и не треба да се учат ? Знам 11ти е сигурно ама уште кои 2 други да не ги учам за џабе ?

K

kalimer0

Гостин
Јас полагав вчера, и се поминав од прва (тестови, полигон, градска) без врски :cool: Сега чекам понеделник да си земам потврда и да возам :D

Инаку како што разбрав од инструкторот, можно е сега од 1ви да ги пуштат електронските тестови :)
Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат :cool:

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат :cool:
На 17год. можеш да ги возиш часевите, лекарско, прва помош, а кога ќе наполниш 18 треба да полагаш тестови, полигон и градска :D

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Денеска полагав .Положив полигон ама на градска тоа копилето да му еб** се ми вика паднат си оти не сум застанал после знакот стоп а прегледност никаква немаше .
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 16:25 ---
Кои тестови беа со грешки и не треба да се учат ? Знам 11ти е сигурно ама уште кои 2 други да не ги учам за џабе ?
11,14,17 мислам беа ама прашај си пак во авто школа

М

Мартин`

Гостин
Положени денеска тестовите со 5 негативни оти го оставив 27 прашање неодговорено (тоа линија/патека што треба да повлечеш) мислев дека тоа е за камиони тие што полагаат :) сепак битно поминав, сега во Петок полигон & градска се надевам од прва ќе поминам.

Kajgana Shop

На врв Bottom