Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција...Не им давам пари на стоките!
Еј немаш полагано за возачка...? Јас без возачка возев едно 2 години и тоа возев скоро секој ден и го харав цело скопје, а не ме фати ниту еднаш полиција...
Ај да не се издавам многу многу... да не чита некој цајкан![]()
Мене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.Има некоја информација за тоа од кога ќе почнат електронски да се полагаат тестовите ?од утре почнувам 5 дена со теоретскиот дел па после со градска да ги земам набрзина часевите и да полагам.. се надевам од прва се ќе поминам.
Мене ми рекоја дека од Нова Година натаму ќе се полага електронски.
П.С. АКо ги имаш тестојте во РС, пушти ми ги по ПП оти и јас сега полагам
Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски патЈас полагав вчера, и се поминав од прва (тестови, полигон, градска) без врскиСега чекам понеделник да си земам потврда и да возам
Инаку како што разбрав од инструкторот, можно е сега од 1ви да ги пуштат електронските тестови![]()
И што ако наполниш 17 кога на 18 се полага?Таман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат![]()
На 17год. можеш да ги возиш часевите, лекарско, прва помош, а кога ќе наполниш 18 треба да полагаш тестови, полигон и градскаТаман на први полнам 17 и почнувам со тестовите, по електронски пат![]()
11,14,17 мислам беа ама прашај си пак во авто школаКои тестови беа со грешки и не треба да се учат ? Знам 11ти е сигурно ама уште кои 2 други да не ги учам за џабе ?