Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Моето необично хоби (хммм... па мене и не ми е толку необично) е да собирам семки од (за мене) интересни растенија кои секогаш заборавам да ги посеам навреме.

Имам пријател хоби му е собира пеперуги ги пререпарира и ги продава по 500 евра една,ѕвероња тоа е тоа.

Пред некоја недела во Тајланд бев во еден ресторан, Condoms and Cabbages на ѕидовите во рамки за слики имаше колекции кондоми од цел свет. Во ресторанот со сметката ти носат и кондом, а обичај е да и ти да оставиш еден од својата држава, нормално ако не си ги потрошил. Иначе видов ЈУ кондом таму, незнав дека бившата држава и тоа произведувала :pos:

Порано додека можев да правам бизнис ги продавав бројаниците, сеа си плетам во различни бои и дезени и си ги собирам :icon_mrgr:

Собирам лименки од енергетски пијалоци. Кои пари ги имам фрлено ни сам неможам да верувам.

Ламбурџини купив за 5 евра - најубава лименка беше, а најскапа и неможев да одолеам:giggle:

Собирам исечоци од новини,
со партиски предизборни ветувања.

Собирам лименки од енергетски пијалоци. Кои пари ги имам фрлено ни сам неможам да верувам.

Ламбурџини купив за 5 евра - најубава лименка беше, а најскапа и неможев да одолеам:giggle:
Кој те излажа 5 евра да си ги дадеш за една лименка, јас кај што работам за 2,5 евра ќе ја купиш со се пијалок внатре :D

Кој те излажа 5 евра да си ги дадеш за една лименка, јас кај што работам за 2,5 евра ќе ја купиш со се пијалок внатре :D

Од супермаркер во Грција купив. Ама пак, најубава ми е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom