Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално цената на Пандев изнесува 45 мил. евра :baeh:
Колку само сака да ги пуни шпанскиве голмани, мерак му е голем :).

Tуку, сега прв стрелец на репрезентација на сите времиња е?

Значи стварно пандев е само за у шпанска екипа. Обожава да им дава голови на шпански екипи и на шпански голмани.

Моментално цената на Пандев изнесува 45 мил. евра :baeh:
Колку само сака да ги пуни шпанскиве голмани, мерак му е голем :).

Tуку, сега прв стрелец на репрезентација на сите времиња е?
Не, израмнети се со Христов со по 17 гола.

Браво ѕверу :) Одлична утакмица какви пасови даваше имаше и добри дриблинзи али најмногу мерак ми направи првиот гол :) Секоја чест :smir:

браво за мајсторот...големо БРАВО докажа дека е лидер на тимот и мислам дека заслужуе он да го носи приматот КАПИТЕН а не некој тепач

Брависимо ГОРАН ПАНДЕВ само така да продолжиш поздрав

Е живеј ти 11 од 12 месеци во странска земја па ќе те видам како ќе збориш.

не сакам да се расправаме сега за пандев, јас кажав дека ме нервира како зборува со италијански акцент. Кажав тоа што го мислам сепак ова е слободна земја и секој има право да каже што мисли :smir:

не сакам да се расправаме сега за пандев, јас кажав дека ме нервира како зборува со италијански акцент. Кажав тоа што го мислам сепак ова е слободна земја и секој има право да каже што мисли :smir:

Те сфаќам де, не те заклав јас, но ти кажувам од лично искуство дека треба време за да се врати во нормала. Во Италија на македонски со девојка му ако зборува, со друг тешко. Опкружен е со италијанскиот јазик насекаде, па кога ќе дојде тука му треба време да се прилагоди. Таман работа дека го заборавил јазикот. :smir:

Те сфаќам де, не те заклав јас, но ти кажувам од лично искуство дека треба време за да се врати во нормала. Во Италија на македонски со девојка му ако зборува, со друг тешко. Опкружен е со италијанскиот јазик насекаде, па кога ќе дојде тука му треба време да се прилагоди. Таман работа дека го заборавил јазикот. :smir:

Луѓето не го забораваат јазикот зашто секогаш во себе ке си зборат и мислат на мајчиниот јазик. Глупост е кога некој ке рече дека заборавил јазик. Сеа ги има заглавувањата италијански али тоа е само деформитет од толку долгото време зборување на туѓ јазик.

Добро нели свакате дека неговите аааааа ееееее иииииии се од неговиот голем фонт и речник на зборови што го научил до 2 година средно............:smir:

Браво Пандев...Играше беспрекорно..Секоја чест..

Секоја чест за Пандев играше добро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom