Се е до седиштето..намести го меѓунозе али во удобна позиција и после само врти со педалите. Телото треба да ти биде паралелно со шипката..ако осетиш пријатна сензација која потекнува од седиштето значи положбата е добра... возењето за почетници не треба да трае подолго од 10 минути...Се надевам што поскоро, мое идно хоби. Проблемот е што сеуште не сум се научила да возам Пробав, ама тешко е мамата... Any hints and tricks?
Врти ги педалата.Се надевам што поскоро, мое идно хоби. Проблемот е што сеуште не сум се научила да возам Пробав, ама тешко е мамата... Any hints and tricks?
Се шалев бе Знам што и како треба, ми треба само пракса.Врти ги педалата.
Жалам, не можеш.Јас можам во секое време да ти покажам, имам искуство
Жалам, не можеш.
Немој така сега во депресии ќе паѓа човекотЖалам, не можеш.
Јас користам TF2 wet уље ама врска нема за прашина се лепи секако. Е сеа единствен лек е да го извадиш цел пренос и темелно да го исчистиш со се ланецот. И после пред секое подмачкување да го чистиш со клинер за дискови или со средство за ланци ко за моторите, ама така поскапо испаѓа. Ја на два три месеци го вадам пренесот и го чистам а пред подмачкување со крпче памучно поминувам.Постои ли некој посебен лубрикант за подмачкување на ланци?Не претпочитувам користење на обично уље бидејќи се собира многу земја (по таков терен возам) на ланецот и може да дојде до корозија.
Каков звук даде кога го акна дрвото немозе да се описе со зборови.Пред некое време се вратив од Водно возевме со B_O_K_I Инаку еве еден од мене совет за тие кои сеуште не возеле по козји патеки на водно уште пред да тргнете на ум да имате да си земете КАЦИГА зошто може да биде лошо за вас. ја од што не носев кацига ништо од опрема се мавнав во дрво наведнато со глава така да ве советувам да пазите доста и со опрема да возите немој да си мислите ех ја знам да возам гледам итн. Без КАЦИГА НЕ ! и ако сеуште има некој кој се двоуми нека фати точакот и нека земе да вози зошто нема да се кае