Curious
пичкин дим
- Член од
- 24 јули 2007
- Мислења
- 1.652
- Поени од реакции
- 1.899
Ова е тоа.овој систем си ги канибализира сопствените рожби, сопствените граѓани
Но добро, важно имаме споменици и сме чеда на Александар. Што е поважно од тоа?
Ова е тоа.овој систем си ги канибализира сопствените рожби, сопствените граѓани
Сочуство и од мене до streetbond2005, но дали мислиш дека ако беше друга држава дека татко му ќе преживеел?.... Не верувам..Друже, искрено сочувство и од мене, сигурно само ти знаеш колкава ти е болката и бесот.
Не ми се верува бе, мадињата на букефал се поважни од животите на луѓето, абе мамицата да ви ја ебам!
Арно кажа тој од претходната страна, куферите и надвор од гнаснава држава.
Не бе, ние ќе работиме, а тие што земаат плати за таа работа ќе седат како газди со рацете в џеб.Сочуство и од мене до streetbond2005, но дали мислиш дека ако беше друга држава дека татко му ќе преживеел?.... Не верувам..
Татко му е згрижен во одделение, сеа фрустрациите му се тоа што го носел татко му на столче?
Може ли носилка да влезе во тие тесни станови?
А дали ако го носел по скали (сеа не знам колку спрата му е зградата) на носилка не би требало најмалку 7 души? и нема некој да омалакса на сред носење и да падне човекот од носилката, кое решение го предлага тој за проблемот?
ЕСЗ тигар да доаѓа на секоја посета на брза помош, а тој како газда со рацете в џеб да посматра?
Па добро бе двајца луѓе можат да носат опуштен човек? Мислиш дека тие што дошле не носелеНе бе, ние ќе работиме, а тие што земаат плати за таа работа ќе седат како газди со рацете в џеб.
Да, мислам. Ај сеа да си играме пинг понг со смајливоПа добро бе двајца луѓе можат да носат опуштен човек? Мислиш дека тие што дошле не носеле
Според правилниците докторите по секој преглед мора да внесат во компјутер што, зошто и како направиле со пациентот. Арно ама тие за да не губат време и да паѓа продуктивноста тоа го прават на крајот на денот и се казнувани за тоа.Да де, тие листи се поважни од животите на луѓето и неможи да се пополнат од ко ќе се стабилизира состојбата на пациентот.
Па министерот е крив, тој требаше да крева. А и да кренеше пак ке беше крив пошто министер не му е работа да крева.Не бе, ние ќе работиме, а тие што земаат плати за таа работа ќе седат како газди со рацете в џеб.
Da ti odgovoram..... NE ZNAM dali ke preziveeshe ako beshe vo dr drzava ili ne.Kakov bolen komentar ti e ova? Mene zasekogas do krajot na zivotot ke mi ostanat slikite deka go vlechkavme covekot 7 pati po bolnici i go premestuvavme 7 pati od nosilki do kreveti samo zatoa sto NEMA ORGANIZIRANOST toa da se napravi bezbolno.Covekot dobi mozocen udar mu se fati cela leva strana a ti me prasuvas deka sum se bunel deka sum go nosel na stolche? Sram da ti e! Ne daj boze ti da nosis tvoj roditel na edno obicno stolche po skali kako nekoj frlen lesh.Jas barav samo od bolnichkite sluzbi da bidat organizirani.Kako e mozno da dojdat dvajca a da me teraat da trcham po stanarite da baram pomos? STRASNO.Сочуство и од мене до streetbond2005, но дали мислиш дека ако беше друга држава дека татко му ќе преживеел?.... Не верувам..
Татко му е згрижен во одделение, сеа фрустрациите му се тоа што го носел татко му на столче?
Може ли носилка да влезе во тие тесни станови?
А дали ако го носел по скали (сеа не знам колку спрата му е зградата) на носилка не би требало најмалку 7 души? и нема некој да омалакса на сред носење и да падне човекот од носилката, кое решение го предлага тој за проблемот?
ЕСЗ тигар да доаѓа на секоја посета на брза помош, а тој како газда со рацете в џеб да посматра?