Програм за снимање на дестоп

L

Luki Junior

Гостин
DarkLord како видео ли е снимана лекцијата или не?

Ако не е, напиши на некој тракер BB FlashBack и си најди кракнана верзија

L

Luki Junior

Гостин
У тај случај, на тракер пиши Internet Download Manager. тава нешто ги зима сите видеа од секој броузер и може да ги симнуваш со него...

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Не заебавај како може така ? Која верзија ја коритиш на Camtasia ? Дирекно во avi зачувуваш или што правиш ти ?

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Не заебавај како може така ? Која верзија ја коритиш на Camtasia ? Дирекно во avi зачувуваш или што правиш ти ?
Најновата, не во ави, патем, незнам како во ави да го направам од Camtasia, па нели од кога ќе го стопираш тоа што си го снимач и ти се појавува крекрај фајл , и нели чекаш некое време. Јас чекав 6 саати да ми се крекира фајл, од 46мин. Ми зафати 5 и нешто ГБ.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
12
Вака дечки, незнам дали го постирам ова тука, ако не е префрлете го.

Дали освен Camtasia, има друго програмче за снимање тоа што ми работи во позадина на компјутерот т.е дестопот. Сакам да сниман еден курс, што го гледам на нет, ама ќе ми треба повеќе пати да го гледам, па да не плаќам пак, да го снимам.

Пробав со Camtasia , но, за 30мин, и треба 5 саати да го префрли видеото на ПЦ-то, и фајлот е голем, околку 5-6ГБ.

Имали некое добро програмче, каде може да снимам, со добра слика и среден фајл?
Probaj so free studio ima neograniceno snimanje na desktom ima i za konvertiranje na videa

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
30.633
Снимав видео со Camtasia и сеа не знам како шо да го снимам да биде по погодно за Powerpoint презентација, некој совет?

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
а добро дали знае некој програма за снимање од веб камера со аудио. Не ми треба којзнае си каков квалитет и не знам ти што...?

Kajgana Shop

На врв Bottom