Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
batka dzabe pisuvas deka prodavas Galaxy za taa cena i jas napisav deka prodavam 20 000 den Galaxy plus mojot bese 2 meseci star i ovie "ekspertive" ovde vednas ripnaa kako prle pred magare mnogu pari bilo taka da zaludno se trudis da go prodades ovde baraj drugo mesto ne gubi vreme ovde ..:cuc:

Солидно зачуван, со него доаѓа полнач и усб кабел, и поклон заштитна гумена маска, може замена за iPhone 3GS или Samsung galaxy S, конечна цена 8 000 ден. Итно :)

87a1d80d153742ec9310b6ef8d8e369e.jpg
Anyone?

Ако дадам Sony Ericsson Xperia X10 (бел, полнач, футрола, со траги на користење) што можам да добијам во замена со отприлика слични карактеристики (доплата до 1000ден) ?

prodavam lg optimus l3
3 meseci koristen uste 19 meseci pod garancija
kodiran na vip
so cela kutija
cena 4000denari fiksno

Продавам BlackBerry Storm 9500 нема физички оштетувања ама полначот е загинат, т.е само тоа што се клава во штек, оргиналот усб каблето е тука и го полнам со него. Цена 5000мкд има простор за договор. Понуди по ПП.

Продавам Ајфон 4С, стар 9 месеци, neverlock, црн. Ако е некој заинтересиран нека ми пише пп, само без замени и со понуда над 400 евра.

Другар мој бара да купи Самсунг Галакси 2 (користен/нов...било каков) ... кој продава нека ми пише во ПП.

Поздрав!

Продавам iPhone 4,црн 16гб, Неверлок.
Топ сочуван, со екстра хоум копче, без гребнатинки, освен една ситна линиичка која се познава кога го гледаш од агол, и под светло и тоа е се
smiley.gif

Работи на сите мрежи.
Има оригинален полнач, обично усб кабелче и слушалици, црн бампер, и скрин протектор на задната страна.
Се продава поради преминување на Андроид ( галакси нексус или с3)
Цени по ПП.

Продавам iPhone 4,црн 16гб, Неверлок.
Топ сочуван, со екстра хоум копче, без гребнатинки, освен една ситна линиичка која се познава кога го гледаш од агол, и под светло и тоа е се
smiley.gif

Работи на сите мрежи.
Има оригинален полнач, обично усб кабелче и слушалици, црн бампер, и скрин протектор на задната страна.
Се продава поради преминување на Андроид ( галакси нексус или с3)
Цени по ПП.

Aj pisi na pp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom