Некој добар човек со дилерски цени?

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Здраво!
Имам во план да купувам нова графичка, AMD Radeon HD 7770 најверојатно од Анхоч, но бидејќи немам доволно пари, ќе замолам доколку некој член од форумов има дилерски статус во Анхоч/Сет/Нико каде и да ја има оваа графичка да ми помогне околку цената. За возврат давам скроз исправен Pioneer DVD RW со IDE приклучок и скопско магнум.

Поздрав.

Што ќе заработам јас ако ти дадам нова графичка, AMD Radeon HD 7770 по
магацинска цена.

оптички уред (пионир двд режач на иде приклучок) и скопско магнум. Тоа е се што имам да понудам, знам дека е скромно но ете толку ми се можностите.

Razlikata megu Dilerskata i Prodaznata cena na taa graficka okolu 900den
Ako si kurnaz da dades 140 eura za Graficka onda ne ti pretstavuvaat problem 15 eura

Razlikata megu Dilerskata i Prodaznata cena na taa graficka okolu 900den
Ako si kurnaz da dades 140 eura za Graficka onda ne ti pretstavuvaat problem 15 eura

Јас моментално имам HD 6850 која планирам да ја продадам и да доплатам нешто ситно за 7770. Што е работата? Имам 15 години и не заработувам, такада тие 15 евра ми се голем проблем. Иии да, разликата во цена е 1100 денари, го имам последниот дилерски ценовник на Амако.

Sve e kazano. A kolku ocekuvas boost vo performanci 2 frejma vo plus ili vo minus? :rolleyes:

Не очекувам буст, си пратам технологија, и 6850ката бааѓи грее и почнува да бучи. Земајќи во предвид дека имам Silent Pro M600 и NH-D14 :rolleyes::cool: графичката штрчи кога станува збор за бука.

Иди во некоја продавница каде откупуваат стари делови. Понуди им ги графичката и двд режачот може ќе ти дадат AMD Radeon HD 7770. Инаку колку ја продаваш твојата?

Иди во некоја продавница каде откупуваат стари делови. Понуди им ги графичката и двд режачот може ќе ти дадат AMD Radeon HD 7770. Инаку колку ја продаваш твојата?

6500 денари со гаранција до март 2014. Веќе имам потенцијален муштерија за утре.

Back
На врв Bottom