Продавам - Купувам

Night

Husky King
Член од
22 август 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Baram Kucence Sibirska Haska so povejke crno i sini ocinja po moznost... da bide masko, no moze i zensko.. ne mora da ima vakcina, revakcina, ili pak da bide procisteno od paraziti i bakterii, Vazno e samo da e Haska najgolemo do 4-5 meseci, sto e pomalo - podobro ... Budzet mi e 3500

Night

Husky King
Член од
22 август 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
A ako aznaete nekoj sho prodava haski... ve molam kazete mi ili pisete... 072263415 :)

M

Moon Child

Гостин
Има заинтересирани за мало сиво персиско маче? За две недели ќе го земам кај мене, и тогаш ќе ставам сликичка. Ако има заинтересиран некој нека ми прати ПП.
Мачето нема предци обични мачки, или други раси, чистокрвно персиско е.

?

..........

Гостин
Има заинтересирани за мало сиво персиско маче? За две недели ќе го земам кај мене, и тогаш ќе ставам сликичка. Ако има заинтересиран некој нека ми прати ПП.
Мачето нема предци обични мачки, или други раси, чистокрвно персиско е.
?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Има ли некој во државава што продава камелеон гуштер?

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Има ли некој во државава што продава камелеон гуштер?
Војо (Зоо Вивариум) продава.

Он топик, не знам дали е соодветно да барам во оваа тема ама купувам УВ неонка за рептили.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Војо (Зоо Вивариум) продава.

Он топик, не знам дали е соодветно да барам во оваа тема ама купувам УВ неонка за рептили.
Друже а кај да го најдам тој Војо? Сите го зборат а никој не знае кај се наоѓа. Дај жити се помогни ако знаеш кај е.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Војо се наоѓа спроти Кинескиот ресторан (позади соборниот храм).
Можеш ли некако сликовито да ми објасниш? Зошто сакам за саат време да одам кај него. На мапа ако можеш да ми покажеш супер би било.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Се подарува!
Име : Стела
Раса : Мешанче од лабрадор
Бенефиции : Прочистена од внатрешни и надворешни паразити
Град : Скопје
Контакт : 078 313 656

Исповед на Стела :
Здраво, нагалено ме викаат Стела (или Буба) и сум во итна потрага по дом! Мајка ми била црна лабрадорка, од која ме одвоија како мала, а татко ми не го знам.
Денес го дадоа брат ми и јас сум осамена во еден двор и немам со кого да се греам и гушкам сега кога студи, па ве молам за топло домче, a може и дворче со куќарка. Малку сум срамежлива но брзо ќе се опуштам, па дадете ми шанса, во спротива ќе треба да завршам на улица... Ме имаат прочистено од глисти и болви, јадам се што ќе ми направите, многу сум умна и тивка.
Па ако успеав да ви ги освојам срцата, очекувам да се јавите на 078 313 656 и да ме посакате...

--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:52 ---
Оваа мешанка од лабрадор-ретривер е во итна потрага по дом!
Целосно е бела, стара 1,5 година, среден раст, вакцинирана од беснило, стерилизирана, прочистена од внатрешни и надворешни паразити...
Спасена од голготата во Вардариште каде цел месец седеше и чекаше некој да ја вдоми. Доколку имате услови ве замолувам вдомете ја оваа премила и преубава кучка.Контакт Даниела - 078/313-656

--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:54 ---
Ова е Бона! Мило премило кученце бара дом полн со љубов! ја добивате прочистена од внатрешни и надворешни паразити, стерилизирана и вакцинирана!
Незнам колку се приметува по сликите но таа е мал раст (големина на пекинезер).
Контакт Даниела 078313656!
Се наоѓа во Скопје.

Член од
17 ноември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
15

Kajgana Shop

На врв Bottom