Се подарува!
Име : Стела
Раса : Мешанче од лабрадор
Бенефиции : Прочистена од внатрешни и надворешни паразити
Град : Скопје
Контакт : 078 313 656
Исповед на Стела :
Здраво, нагалено ме викаат Стела (или Буба) и сум во итна потрага по дом! Мајка ми била црна лабрадорка, од која ме одвоија како мала, а татко ми не го знам.
Денес го дадоа брат ми и јас сум осамена во еден двор и немам со кого да се греам и гушкам сега кога студи, па ве молам за топло домче, a може и дворче со куќарка. Малку сум срамежлива но брзо ќе се опуштам, па дадете ми шанса, во спротива ќе треба да завршам на улица... Ме имаат прочистено од глисти и болви, јадам се што ќе ми направите, многу сум умна и тивка.
Па ако успеав да ви ги освојам срцата, очекувам да се јавите на 078 313 656 и да ме посакате...
--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:52 ---
Оваа мешанка од лабрадор-ретривер е во итна потрага по дом!
Целосно е бела, стара 1,5 година, среден раст, вакцинирана од беснило, стерилизирана, прочистена од внатрешни и надворешни паразити...
Спасена од голготата во Вардариште каде цел месец седеше и чекаше некој да ја вдоми. Доколку имате услови ве замолувам вдомете ја оваа премила и преубава кучка.Контакт Даниела - 078/313-656
--- надополнето: 22 септември 2012 во 11:54 ---
Ова е Бона! Мило премило кученце бара дом полн со љубов! ја добивате прочистена од внатрешни и надворешни паразити, стерилизирана и вакцинирана!
Незнам колку се приметува по сликите но таа е мал раст (големина на пекинезер).
Контакт Даниела 078313656!
Се наоѓа во Скопје.