Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување

Attachments

• SDC18087.JPG
    SDC18087.JPG
    383,1 KB · Прегледи: 3
  • SDC18088.JPG
    SDC18088.JPG
    460 KB · Прегледи: 3
  • SDC18089.JPG
    SDC18089.JPG
    419,6 KB · Прегледи: 3
  • SDC18090.JPG
    SDC18090.JPG
    460,1 KB · Прегледи: 3
  • SDC18097.JPG
    SDC18097.JPG
    403 KB · Прегледи: 3
Кој сака кршен кочански ориз доколку го употребува во исхраната на милениците нека ми пише ЛП, ќе добие повеке инфо.

За што миленици е тоа?
Можеш да го вариш за кучето како еден оброк со малку морков и мевце. Барем мојата така јаде како замена за дехидрат.

Moze nekoj ljubezen da mi podari kuce bilo so rasa . . . za da si go setam niz grad sepak da ne bide nekoja neubava rasa ponudete pa ke se dogovorime ...

Moze nekoj ljubezen da mi podari kuce bilo so rasa . . . za da si go setam niz grad sepak da ne bide nekoja neubava rasa ponudete pa ke se dogovorime ...
Знаеш колку кученца мали има во Вардариште кои чекаат да бидат прошетани?? Не се расни ама тоа не ги прави помалку вредни. Ако веке толку сакаш да го шеташ кучето подобро посвој и чувај го, таман и ти срекна и оно спасено.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Сакам да купам хаска (бебе) па ме интересира дали можеби некој знае како се движи цената со и без педигре и каде би можела да најдам.

Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?

Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?
Некој кој што добил многу кученца и нема побарувачка за купување,неможе да ги чува и ги поклонува.

Baram belo gluvce na poklon, ili za kupuvanje :D ( za domasno milenice ne za hrana )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom