Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
RickyLFC9 среќен роденден, се најдобро.
По некоја коинциденција и јас лани за 18 роденден добив мачор како поклон и го крстив Лукас :P.
--- надополнето: 9 септември 2012 во 15:27 ---
Абе како не кажав??? 3 дена се расправаме со Peja989 овде и си упатуваме закани. Врати некоја страна уназад и ќе видиш дали сум пишал или не. Да кажеше ќе се најдевме некако, ќе го истепавме Peja989 (100 пати го означив) и ќе му одевме на RickyLFC9 на роденден. Кога сме кај него, RickyLFC9 среќен нека ти е роденденот брат, се најдобро и многу титули со Ливерпул да си исчекаш. Туку ова за паркот, кај е и што е тоа?? Јас видов тука едно Сити Парк хотелче или слично али не ќе да беше тоа.
Не сум забележал затоа, дури вчера видов поубаво....ај друг пат ;) ...............

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе, Rosemberg, копук еден тркалезен, од кај испадна приказнава за непријателството ваше со Peja989, не се сеќавам, ама мора да се решите еднаш за секогаш.
Вол еден...

:D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Абе, Rosemberg, копук еден тркалезен, од кај испадна приказнава за непријателството ваше со Peja989, не се сеќавам, ама мора да се решите еднаш за секогаш.
Вол еден...

:D
Не знам бе тркало едно од кај испадна. Ама знам дека мора да го средам :coffee:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не знам бе тркало едно од кај испадна. Ама знам дека мора да го средам :coffee:
P.S. Ако испадне фрка некоја, јас сум на страната на СКупјанецов, да се разбериме. Вие немате аеродром, колце едно.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само да ви кажам дека пред малку стаанв од дневната дремка, и ми се спие ко да сум работел во некој рудник на Сибир.
Последремка кафето ми се истури на глушец. Мислам, на маусов. Мислам на ова што ја мрта стрелката :)
А има некаква поврзаност со тоа што го нема Frank :)
RickyLFC9, портокалов ти е мачорот?! :mad: :D
Мачево е светло-кафеаво со бело. Ќе го сликам евентуално и ќе го прикачам тука :)
--- надополнето: 9 септември 2012 во 16:23 ---
RickyLFC9 јас малку каснам ама ај срекен роденден голем да ти расте (на мачорот мислам) :D и да ти се исполни се што ти посакаа другиве пред мене. ;) БТВ колку години наполни?
18че, затоа лафев толку :D
--- надополнето: 9 септември 2012 во 16:23 ---
И фала ви на сите за честитките :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
:pos:
Ако не да има дадеме 200 милиони и цел клуб да си го зееме. Онака, да си биде наш..
Ворм како бранеше лани, ја бев прв што го критикував Ван Марвијк шо не го стави него место Стекеленбург да брани уште од стартот на Европското. Ова е големо ДА за мене, Ворм, Батленд, макар и некој од голманите од Атлетико Мадрид да разгледаме мора. Тие имаат најбољи школа за голмани у светов. Пак ќе потенцирам дека не треба да се продаде Реина, туку да се донесе доволно добра компетиција за него. Ќе му биде и на него од бенефит.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Peja989 Зошто бе не дојде??? Чекав јас цел ден на мостот - ништо!! Очигледно не е пишано да се пресметаме со ќотек. Нареден пат ќе се пресметаме во пиење (несомнено ќе победиш). Ќе почекам да се изнапиеш и после ќе те малтретирам. Ќе те млатам онака во 7/8 такт: раз-два-три, раз-два, раз-два. Или преведено во ќотек тоа би било: раз-два-три (десна-лева), раз-два,раз-два (десна-десна) Или поедноставно десна-лева-десна-десна............... десна-лева-десна-десна :pos:
--- надополнето: 9 септември 2012 во 13:59 ---

Абе да ја...............:icon_lol:
Мајтап на страна голем мерак ми прави. Аделина и Меган Фокс во тандем мислам дека ќе ми го продолжат животот за неколку месеци :D

Не знам зошто цело време ми се чини дека ти и the_kop одите преку ред.:mad:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
P.S. Ако испадне фрка некоја, јас сум на страната на СКупјанецов, да се разбериме. Вие немате аеродром, колце едно.
Предавник еден :coffee: Сега и ти си ми непријател??
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:57 ---
Не знам зошто цело време ми се чини дека ти и the_kop одите преку ред.:mad:
Каде бе преку ред?? За тие работи јас сум прв, а после е the_kop пошто беше оженет до скоро. Ти ако сакаш трет можиш да бидиш
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:59 ---
Абе, Peja989 го нема.

Rosemberg (копук еден), знаеш нешто околу тоа, тркало едно?!
Не не......требаше да дојди да се пресметаме ама не дојде (n) Ако во меѓувреме му се случило нешто не сум јас крив. А и штета би било.......имаме пресметка пред нас

Kajgana Shop

На врв Bottom