Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Не дека верувам во вакви срања... ама ме чуди тоа што секој знае некој што „скида црну магију“, а никој не знај некој што прави магија. Ете јас сакам да фрлам црна магија негде (пример)... Кај да се обратам? Кај истите што знаат како да ја тргнат магијата? Логично, ако некој знае да прави undo (ctrl+z) на нешто, ваљда знае и како да го прави?
Ја шо сум слушал,имало некои оџи,што правеле црни магии..Фрлале катанци во бунари,што ти ја знам..И се тоа наплаќале дебело..Илјади евра..

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Ја шо сум слушал,имало некои оџи,што правеле црни магии..Фрлале катанци во бунари,што ти ја знам..И се тоа наплаќале дебело..Илјади евра..
ММЕ, ако има луѓе што даваат х Илјади евра за црни магии, да сум оџа, па на CNN реклами ќе пуштам, не да се кријам и за мене да се дознава од трети лица.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Магија?! :гомце: Има луѓе што веруваат во тоа :pos:

K

kalimer0

Гостин
Додека ги давам парите по оџи ќе платам човек кој е способен да направи штета а не да се надевам на црни магии.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не дека верувам во вакви срања... ама ме чуди тоа што секој знае некој што „скида црну магију“, а никој не знај некој што прави магија. Ете јас сакам да фрлам црна магија негде (пример)... Кај да се обратам? Кај истите што знаат како да ја тргнат магијата? Логично, ако некој знае да прави undo (ctrl+z) на нешто, ваљда знае и како да го прави?
Лесно е да напрајш магија, ако знаеш. Но, тешко е да ја насочиш, да не ти се врати.

Ебаго.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Лесно е да напрајш магија, ако знаеш. Но, тешко е да ја насочиш, да не ти се врати.

Ебаго.
Има... надолу, надолу, напред, скок, пук! Ојукен на стрит фајтеро :)

http://www.mkd.mk/61448/crna-hronika/lekoumna-skopjanka-i-platila-na-bugarka-27-000-evra-za-gatanje-2/

Ама ако... дури има офци, нека ги стрижат!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ма дај, тоа е класична измама. За Магија треба ука и знаење. Не бугарштилак.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Под грев може да бидат многу работи, како на пример правење магии, крадење, убиство, лажење и т.н.
Зошто мојот грев да прејде на некој друг? Јас сум дојдена со една цел, друг чоек со друга. И магии = грев хахаа нека ве лажат само поповине.
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 00:07 ---

Ебаго.
Работата е да знаеш како да ја спречиш да се врати, да....ретко кој знае тоа. Во гнев прават глупости и коа ќе им екслодира у фаца ќе се скинат од смеење.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Зошто мојот грев да прејде на некој друг? Јас сум дојдена со една цел, друг чоек со друга. И магии = грев хахаа нека ве лажат само поповине.
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 00:07 ---

Работата е да знаеш како да ја спречиш да се врати, да....ретко кој знае тоа. Во гнев прават глупости и коа ќе им екслодира у фаца ќе се скинат од смеење.
Pa rekof, да знаеш, ама не знаат. Ретко кој доаѓа со знаење. Се е трчилажи или незнаењеи после проблем.
Јас магиите ко ги правев еее, уште држат.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Pa rekof, да знаеш, ама не знаат. Ретко кој доаѓа со знаење. Се е трчилажи или незнаењеи после проблем.
Јас магиите ко ги правев еее, уште држат.
Како што би рекол Лон Мило Дукет - Its all in your head :D

Член од
18 октомври 2012
Мислења
166
Поени од реакции
29
Kaj mene vo selo se skaraa dve zeni i ednata i frli magija i ja kolnese da skrsi noga i posle drugata skrsi noga na ramno koga odese na crkva vo nedela.

Член од
18 октомври 2012
Мислења
166
Поени од реакции
29
Strasno e. Tebe da ti frli kletva nekoj i da ti se ispolni posle.baba vikase deka ima magija vo selo. Koga ke se soberea pred seidba baba i drugite zeni sto pravea ne kazaa ama sekogas posle imase dobar do na nivi. Posle koga se skaraa nemase polovina rod da se sobere. Posle koga umre baba tato maka macese da sobere pari za doma.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.367
Strasno e. Tebe da ti frli kletva nekoj i da ti se ispolni posle.baba vikase deka ima magija vo selo. Koga ke se soberea pred seidba baba i drugite zeni sto pravea ne kazaa ama sekogas posle imase dobar do na nivi. Posle koga se skaraa nemase polovina rod da se sobere. Posle koga umre baba tato maka macese da sobere pari za doma.
Давам 50% шанса да си некој "итар" скептик или атеист кој се обидува со втор/трет ник да трола глумејќи некој кој верува во магии.

Kajgana Shop

На врв Bottom