S
stefi
Гостин
Дајте снимка од добошарите бе!
Се согласувам!не очекувајте они нас да не свиркаат зш на нивните прослави нема Македонци
Која е бруката тука ?леле што добро што не присуствував а и не го гледав преностот
КОЈА БРУКА НАРОДЕ МАКЕДНОСКИ ауууу
ПОЧЕТОКОТКоја е бруката тука ?
Мене баш ми се свиѓаше почетокот, да им станит јасно на некои што народот македонски мислит за албанците. Па и тие на албански пееја, шо очеквеја аплауз ?ПОЧЕТОКОТ
и се натака
Не ме цитирај со ваков ник ми ја расипуваш вечерта, плус часови по иронија ако ти требаат пиши ми пп. Гледам слабо се излета.Ти не би знаела што е одличен концерт дури и ако на чело ти е испишан.
Не е нормален стварноПочетокот на видеото.
никој никад не рекол дека македонскиот народ не мисли и за албанскиот... еве едно конкретно прашање з тебе... да си жив и здрав и кога ке слават ден на албанска азбука или на албански учители или на било што албанско да видам дали ке има некоја песна на македонски јазик... притоа да видам дали воопшто ке има македонско знаме и дали воопшто ке се свири македонска химна...Мене баш ми се свиѓаше почетокот, да им станит јасно на некои што народот македонски мислит за албанците. Па и тие на албански пееја, шо очеквеја аплауз ?