Каков секс префериратe?

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294
Џ

ЏинЏер

Гостин
Алкохол е чудо, имав една шанса ама не го направив, али зашто да не, ќе биде ново искуство а тоа треба секогаш во врска. Али читам на интернет како би било најхигенски и безболно, да биде убаво искуство. А сега баш најдов некои линкови за анален секс да се присетам, како го спомнувам може и да се деси набрзо :D
Е да де, се подразбира дека треба да се пази, впрочем како и кај секој друг секс на хигиена и такви ствари. Мој совет, обавезно користење на кондом од хигиенски (иако ретко кој маж го користи за анален) и секако лубрикант (го решава проблемот со болката) ;) Теоретски добро си поткован, останува уште праксата. Со среќа (y)
Мислиш нас ни е лесно? Абе кога гледаме како девојката се мачи и офка, абе срцето ни се пара, ама договор си е договор,прав човек дадениот зброр не го враќа!
(y) Те сфаќам, не знам како издржувате... Ја да сум машко никад не би се согласила да имам со женска ми анален секс, па колку и да ме моли...едноставно,преголема жртва е :)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
(y) Те сфаќам, не знам како издржувате... Ја да сум машко никад не би се согласила да имам со женска ми анален секс, па колку и да ме моли...едноставно,преголема жртва е :)
Абе види некогаш не смееш да одбиеш, дали си папучар, па мора да послушаш или ќе бараш после тоа некоја "специјална" услуга, нема многу голема улога тука. Како ќе ти кажат-така ќе си правиш. И ќе си траеш.:(

Џ

ЏинЏер

Гостин
Абе види некогаш не смееш да одбиеш, дали си папучар, па мора да послушаш или ќе бараш после тоа некоја "специјална" услуга, нема многу голема улога тука. Како ќе ти кажат-така ќе си правиш. И ќе си траеш.:(
Не можам веќе, ќе си умрам :tapp: Како ќе ти кажат-така ќе си правиш бе???? Легенда си, жими се. Туку ај многу забегавме оф-топик, да не не караат. Пријатно

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Со женами праиме вагинален секс.Анален и орален не ми дава ни кога е дрво пијана,ќе ја начекам и има да и ставам шпанска мушичка па да биде кулл
И зошто нема повеќе опции за гласање
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:31 ---
Znaci vakaa.Nova sum ovde i toa od denes!!A za temata, paa vaginalen najmnogu, potoa oralen,;) dodeka analniot samo koga sakam da mu pruzaaam kompletno zadovolstvo na partnerot :)
Мажена си,ако не одма те мењам со жена ми

Член од
9 септември 2012
Мислења
3
Поени од реакции
3
Mazeena faala boguu ne, a spanskata musicka ke i deluva na zenatii.Garaant!!A ke me izvinite za glupavoto praasanjee ama moram kako da gi citiram mislenjataa?

Kajgana Shop

На врв Bottom