Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mistery solved.Тоа каj Jугодрво е Дисконт Тинекс - има поевтини прозиводи а тоа каj Градски Ѕид е обичен Тинекс. Во Супер Тинекс е наjскапо.
Завчера случајно приметив дека цените во маркетите на Тинекс се различни.
Кутија чоколади Атлантис во Тинекс кај Југодрво чини 113 ден. и во градски ѕид 118 ден.![]()
Завчера случајно приметив дека цените во маркетите на Тинекс се различни.
Кутија чоколади Атлантис во Тинекс кај Југодрво чини 113 ден. и во градски ѕид 118 ден.![]()
Aj не мавајте сеир за ова. Ако сте паметни објаснете зошто е така, каде го имате забележано. Сепак искуство + е боље него све на сеир да се сврти.
Јас па се исплашив, којзнае си реков колкава разлика во цените има![]()
Ти кажаа погореГо немам приметено натписот над маркетите ама според http://tinex.com.mk/mk/Home/Markets/1-marketi двата маркети се обичен тинекс.
--- надополнето: 9 септември 2012 во 18:43 ---
Не се работи за тоа колкава е разликата туку како е можно во маркети од иста фирма да има различни цени....
Не мора да седнеш и да размислиш... едноставно не отварај ја темава ако немаш соодветен одговор за истата.Еве, сега ќе седнам и ќе почнам да размислувам за ова. Не само тоа, следниот пат кога ќе одам во Скопје, и кога ќе посакам да си купам Атлантис, ќе отпешачам до Југодрво за да заштедам 5 денари.
Мојата бескрајна благодарност што ми ги отворивте очите...
Не мора да седнеш и да размислиш... едноставно не отварај ја темава ако немаш соодветен одговор за истата.