Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв стрелец тешко....Но мислам дека ќе постигне многу повеќе од тоа што го направи во последните две сезони
.Кога ќе се врати Роки,Делио Роси ќе биде на слатки маки кого да игра,богами сите тројца Роки Пандев и Зарате се јаки... Башка Макинва башка младата надеж Мендичино. Битно е Горан да си цепи голови и да си чува главно место во екипа...Зошто не? Минатата сезона беше прв стрелец, дури и покрај Роки, кој ги изведуваше пеналите.
Мислам дека не треба да се оптоварува со тоа да биде прв стрелец, туку само да постигнува голови. Така и самиот вели: ќе ја смета за успех секоја бројка на голови над 10. Не за друго - за тоа ќе добие плус 100 000 евра според договорот што го има, па тоа му е и целта (кому не би).
Само напред Пандев. Тоа е сè што имам да кажам. Човекот е.

:pehar:
:je:
lee: :music3:
jea:ПАНДЕВ ЦАРЕ!!!!:pehar:
![]()
![]()
:je:
lee: :music3:
jea:
Значи како игра, не е нормален. Даде гол и тоа добар, ама какви топки местеше вечерва против Фиорентина, тоа е ненормално. Оној Зарате, пилиштарон, треба уште леб да јаде за да може да ја достигне неговата форма.
Лацио 3:0 Фиорентина, Пандев стрелец на еден гол, местач на безброј други. Едноставно типот е ЗАКОН!!!!!!
Затоа што нема на кој да му ја подаде. Никој не му се отвара во нападот. Сите чекаат он да направи нешто, и топката да излезе пред нив...или по можност да биде пред гол линија и они да ја чепнат само.a za reprezentacija sto ne igra taka?