Investicii prasanja od poslednite sesii?
Манаџмент на мал бизнис е полесен... Проф. е Маргарита Матлиевска, а асс. Елена Николова... Теорија на одлучување милам дека е проф. Ристе Темјановски, а за асс незнам кој е...Кој е полесен изборен за петти семестар, Менаџмент на мал бизнис или Теорија на одлучување ?
Првиот слушам дека повеќе го земале, а деканот го држел !? Шо е финтата, само на потпис е или стварно е лесен предметот ? Пишете и кој се асис. по двата предмета ..
Тејнкс ! Грешка е бил значи муабетот дека Фотката го држи предметов. Маргарита фаца е, убаво минавме во прва по Економика.Манаџмент на мал бизнис е полесен... Проф. е Маргарита Матлиевска, а асс. Елена Николова... Теорија на одлучување милам дека е проф. Ристе Темјановски, а за асс незнам кој е...
Може! Земи потпис од некоја фирма, на пр. сметководствено биро, и немаш гајле...me interesira dali praksata e zadolzitelna sega da zapises 2 god. i dali mozes da zemes potpis od nekoja druga firma, da ne e banka?
Мене ми се паднаа овиеима некој нешто прашања што се паѓале по економика на претпријатие?
Yup. Од утре до петок траат нашите уписи. Предавањата почнуваат најверојатно од 17ти ..А од утре е уписот..или