- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Се сваќамеНајверојатно . Така барем со искуство, ќе се појавиш ko 'Jебачина из порнича', во стилот : 'ела мило, kам ту деди'
Се сваќамеНајверојатно . Така барем со искуство, ќе се појавиш ko 'Jебачина из порнича', во стилот : 'ела мило, kам ту деди'
Welcome to the club !Имам скоро 16 години, досега само орален ,... ептен е јако
Колку минути ти беше првиот секс?15,позади школо
--- надополнето: 18 декември 2011 во 18:28 ---
Оралка и јас брате ама јас ја заредив со дотичната,4-5 патиКолку минути ти беше првиот секс?
мене утре ке ми биде трет пат, леле едвај чекам hhh и ја ко тебе брат исто позади школоОралка и јас брате ама јас ја заредив со дотичната,4-5 пати
мене утре ке ми биде трет пат, леле едвај чекам hhh и ја ко тебе брат исто позади школо
ке ја проверам, пиши ми на фб ке ти ја пратам 8мо е сеа,.. да погодам твојата.. СофијаХаха,провери ја колку длабоко може
која е дотичната ? мојата ја знаеш 100%
Хахахаха не не ќе ти кажам и ја на фб ајдеке ја проверам, пиши ми на фб ке ти ја пратам 8мо е сеа,.. да погодам твојата.. Софија
не се секирај ке најдеш и ти нештоZa mene znaete
Близок член од фамилијата ? сигурно не со некој 1 братучед ........................................................Јас сега имам 17 години а изгубив невиност на 13 години со близок член од фамилијата